I głąby nie ważcie się korzystać z rabatu 30gr na litrze, przecież to samo zło.
Przecież prawdomówność obecnego premiera to 8%. Także jak coś mówi i obiecuje to znaczy, że kłamie na 92%.
Stara sowiecka metoda - kłamać i winą obarczać drugą stronę. To robi teraz koalicja 13 grudnia. Tak samo jak Putin - wojna trwa, bo Zachód wspiera Ukrainę.
będziesz musiał wybrać, tęczowy świat robotów ludzi - nieludzi albo wschodni rosyjski normalny świat.
Teraz już można na Orlenie ;)
Ale cyrk.
Ja tam niewiem za bogaty niejestem ale tez nie takim dziadem żeby patrzec ile kosztuje paliwo ,podjezdzam i tankuje do pelna zawsze
Czy tacy niektorzy biedni są że tak centuja te grosze...ale w sumie to sasiad na rowerze robi kilkanascie km żeby cos o zl tanszego kupic,ale lubi jesc śmieci tanie to niech je jego sprawa.Ale jak bylo stac kogos na samochod to tymbardziej na paliwo powinno....
Obecny paradoks - pisior na orlenie tankujacy niemieckie auto xdxd
Ja teraz z przyjemnoscia tankuje na orlenie tani ruski gaz zakontraktowany jeszcze przez pis
zwid, niczego Cię nie nauczyło życie pod ruskim butem przez 45 lat?
Widzieliście najnowsze wyniki finansowe Orlenu? Szybko poszło skurwielom.
To było do przewidzenia. Przecież nie wolno robić konkurencji szfabom.
Obajtek do pierdla
https://wiadomosci.wp.pl/podkarpacka-policja-szuka-daniela-obajtka-jest-wezwanie-7031976827968256a
Za co sędzio podwórkowy? Póki co to wezwanie na komisję wizową. Komisję, działanie której i tak nikogo nie doprowadzi do skazania.
A teraz paliwem znów handlują wszyscy inni oprócz Orlenu, zbyt łakomy kąsek dla starych układziarzy.
Ja teraz z przyjemnoscia tankuje na orlenie tani ruski gaz zakontraktowany jeszcze przez pisss
Scerbek to może sobie wzywać taksi co najwyżej. Haha.