Teraz z przyjemnoscia tankuje na Orlenie jak mam swiadomosc ze kasa nie idzie na zlodziei z pisu. Do tego paliwo 5,5 a za pisu juz by bylo po 10 zl. Brawo Donald!!!
Debilu po 6,23 jest paliwo na Orlenie! Jebią na pis a sami złodzieje,milionowe premię sobie przyznali za kłamstwa Hołownia na czele. Porażka debilu.
"W komunikacji Orlen skupia się na zysku EBITDA. Bardziej szczegółowe statystyki pokazują, że na poziomie wyniku netto wyniki wyglądają dużo gorzej. W każdym kwartale 2023 r. grupa wypracowywała miliardy złotych zysku. W drugim kwartale tego roku było to tylko 26 mln zł, a najnowszy raport za trzeci kwartał wskazał na 188 mln zł. To oznacza spadek zysku netto rok do roku o prawie 96 proc." - Business Insider
Widać że mądrością nie grzeszysz 11:15.
Czego oczekujesz folksdojczu z 11:15 za sranie na Polskę?
Przecież jak wyjdzie który to ty to masz przeyebane. Polacy ci tego nie darują.
23.57 niebawem stad wylecisz na kopach banderowo-putinowa kurwo
Tfusk będzie miał doźywocie za zmianę ustroju państwa 07:09.
Zajebista kurwa kultura,poziom w chuj na poziomie. Jeden chuj drugiego poucza a sam skurwysyn pluję jadem. Chuj wam wszystkim w oko, bo w dupę za dobrze by wam było podłe skurwysyny.
06:06 jestem POLAKIEM kurwiu!!
A jeśli nadal będziesz bronił zdrajców Polski spodziewaj się konsekwencji.
11:15 dlaczego teraz Orlen jest nie rentowny? Co się takiego stało? Gdzie te pieniądze się nagle podziały?
Koncza sie pisowskie umowy na ruski gaz
23.52 to ze ci tu dali paszport nie znaczy ze nim od razu jestes, won do niemieckiego marketu
06:06 Zajebista kurwa kultura,poziom w chuj na poziomie. Jeden chuj drugiego poucza a sam skurwysyn pluję jadem. Chuj wam wszystkim w oko, bo w dupę za dobrze by wam było podłe skurwysyny.
06:06 jestem POLAKIEM kurwiu!!
A jeśli nadal będziesz bronił zdrajców Polski spodziewaj się konsekwencji.