Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Paliwo drożyzna

Ilość postów: 2738 | Odsłon: 110398 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                  • Odp.: Paliwo drożyzna

Jak to pisano w aferze mailowej "Premieru pomóż, bo awaria w rafinerii i nie będzie oleju na stacji". Premieru: "pomożemy, tylko pozdrów Daniela ode mnie" :D

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Afera mailowa ? Tylko w durnych głowach totalnej opozycji.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Wiem wiem. Twardy elektorat się nie złamie, bo oni myślą, że PIS zesłał sam Bóg i cały świat liczy się z Polską. A tu patrz. Jak Sikorski mówił o łaskę amerykanów to nie wierzył. Ciągną, ciągnął, a USA z Biden nawet nie ma czasu, ani chęci spotkać się z naszym wiarygodnym. Który to już sukces j3bej zmiany?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Tramp to dalej szuka tych sfalszowanych kart wyborczych?. Moze niech jeszcze raz atakuje capitol zupelnie jak patrjoty empik

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Efekt poniedziałkowych rozmów Tusk - Budka - TUSK WRACA i obejmuje funkcję Przewodniczącego PO. BRAWO!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak nie lubię gamoni z PiS, tak jakiś powrót Tuska mnie jakoś nie cieszy. Nie ma miejsca dla Judaszy. Cały POPIS powinien zostać wysłany na śmietnik historii na zawsze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kogo to obchodzi, co i kogo lubisz? Powtórka z 2007r. nieunikniona!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Bardziej chodzi o to jak miernymi wlodarzami było PO i jak miernymi jest PiS. Polacy to mają jakiś syndrom ascety.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A Ty pewnie uważasz, że najlepsza byłaby Konfederacja, która zbawiłaby wszystkich razem i każdego z osobna? Tam dopiero są oszołomy i byłoby z deszczu pod rynnę. Dla Polaków, to zaszczyt, że do czynnej polityki wraca Tusk - osoba szanowana i znana na całym świecie i tylko w Polsce, dzięki fałszywemu PR, niedoceniana. Dobrze, że On ma to koło nosa, co mówią karły moralne i karierowicze odrywani od koryt. No to się zacznie.........

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie wiem. Ja nie współpracuje ze zdrajcami i oszustami, więc ewentualny powrót Tuska nie spowoduje u mnie, że będę za PO mimo, że jestem przeciwko PIS.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

Odp.: Paliwo drożyzna

Dowcip dnia gościu 09:28. Ha ha ha ha ha.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 164

Tyle, że nawet w PO go za bardzo nie chcą. Budka robi dobrą minę do złej gry i na pewno nie odda łatwo władzy w partii gościu 08:54. Tusk to sobie może teraz tyle co i nic. Nie liczy się w ogóle.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 163

Nie ośmieszaj się 00:09. Nie należę do żadnego twardego elektoratu. Po stronie opozycyjnej nie ma na kogo głosować, obecna władza jest naprawdę optymalna.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

09:47. O! już się zaczyna wypieranie i zaprzeczanie faktom. Teraz warto z dozą ironii obserwować, jak szczury zaczną uciekać z tonącego statku i kombinować, że wszyscy, ale oni to nigdy nie byli za PISem. Dobrze, że w Polsce panuje pandemia COVID19, a nie powszechna amnezja. Dowodów ci wszędzie dostatek, kto, co, kiedy i jak:) Po takich zagrywkach z prawnikami w naszym kraju, nie zazdroszczę rozliczeń.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jakie wypieranie i zaprzeczanie faktom ? Teraz żyje mi się lepiej niż gdy rządziła obecna opozycja, a zwłaszcza Tusk. Nie chcę wracać do tamtych czasów, tak samo jak większość ludzi. Potrafisz to zrozumieć i uszanować ? Obecnie nie mam powodów by narzekać. Owszem, mogłoby być jeszcze lepiej ale Tusk ani nikt z obecnej opozycji nie jest w stanie tego zrobić więc im podziękuję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja chce, aby już te czasy się skończyły. Nie było chyba (poza latami 90) takiego czasu IIIRP gdzie tak rzucano kłody ludziom przedsiębiorczym na rzecz nierobów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 171

Jak piszesz za "większość" ludzi w Polsce, to już mam pewność, że to ty, LARWO. Nie mam pojęcia, jak ty się wytłumaczysz z wieloletniego hejtu, kiedy przyjdzie pora? Może sprawdzonymi metodami, czyli niezrównoważeniem psychicznym? Historia Ostrowca zna takie przypadki:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wygląda na to że masz jakieś zaburzenia 14:50. Powinieneś to skonsultować. Nie wiem o kim piszesz ale z całą pewnością nie jestem tym, za kogo mnie masz. Bujaj się ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 78101213 ... 150151152153
Przejdź do strony nr
125 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -