Podziekujemy w wyborach, rzadza ostatnia kadencje, madki juz nie pomoga z glosami
Dzisiaj benzyna E 94 cena 5.54.Przypomnijcie kto kiedyś, gdy rządziło PO, mówił "trzeba być odważnym, nie bać się i obniżyć akcyzę".. No ale jak się nie ma samochodu, prawa jazdy.....
No w końcu jesteśmy europejczykami fakt cały czas zarabiamy średnio 500 euro ale przynajmniej ceny mamy europejskie. Zresztą tak jak PiS obiecal
Spoko wielbiciele pisowców ze świętokrzyskiego. Sędziszów PKNOrlen litr 98 tylko 5,72. Już niedługo zamiast jeździć samochodem będziecie zasuwać z buta nakarmieni miską ryżu
Teraz madki to szoferki bombelkow, wystarczy popatrzec co sie dzieje rano pod szkołami
14:42 Na razie Cola jest luksusem, zaraz znowu samochód będzie luksusem jak w poprzednim ustroju. Jak widać powrót do poprzedniego systemu obecny rząd bierze na poważnie.
Masz rację wrócą Pewexy. Tylko że w odróżnieniu od komuny były tylko w miastach wojewódzkich natomiast teraz to będzie każdy sklep. Natomiast zachowanie ludzi będzie takie same będą tylko oglądać bo nie będzie ich stać na kupno. Zresztą ja już słyszałem "co takie drogie? Nie no w sumie nie muszę tego jeść"
Brakuje jeszcze kartek z przydziałami, ale obecny rząd dzielnie nad tym pracuje. Bon tu, bon tam, kontrolę nad obywatelem mam.
Ja jeżdżę na lpg więc mi to lotto. Płacę 2,19 za litr ;)