2015- za najniższą krajową brutto, można było zatankować ok 416 litrów.
2022- za obecną najniższą brutto, ponad 430 litrów .
Totalsow nie przekonasz. Oni dalej będą mówić że teraz jest źle a kiedy oni rzadzili to było cacy.
Tych drugich też nie przekonasz, że niektórzy mają gorzej. Ale jak oczy... zarosną albo się ma na głowie bańkę informacyjną, to się nie widzi wszystkiego i uprawia propagandę.
Na co kiedyś było stać niepełnosprawnych na zasiłkach stałych z MOPS (wykluczeni z ZUS-u), a na co teraz ich stać (ceny mediów, czynszy zywności itd)?
12:53 Nie tak szybko, bo pewnie manipulujesz. Rozwiń te kalkulację byśmy widzeli jakie liczby bierzesz pod uwagę. Kurs. Stawki ceny.
Obajtka pałace za darmo się nie wybudują. Premie dla zarządu CPK i tym podobnych z nieba nie spadają.
A ty Polaku płać i zaciskaj pasa.
Panie. Obajtek to nawet chciał kupić coś jako odwrócona hipotekę. Tylko, że nie jest bankiem. No, ale to nie przeszkadza w państwie oligarchijnym. Przypominam, że Pan Daniel nadal nie przeszedł koniecznej weryfikacji służb, aby być na takim stanowisku jakim jest. No, ale respektowanie prawa w państwie Prawa i Sprawiedliwości? To tak respektowanie podpisow obywatelskich w czasie Platformy Obywatelskiej.
Za Tuska były tańsze samochody.
I zarabiając 5 zł za godzinę ile pracowałeś na ten samochód?
Nie mogłeś zarabiać 5zł na godzinę za Tuska, bo minimalna stawka godzinowa była wyższa. Widzę, że miałeś praktyki w TVP :)
17:56 Krócej niż teraz. Ty to lepiej zobacz sobie jakie są ceny samochodów obecnie.
Patrząc jakie są kolejki po nowe samochody, że fabryki nie wyrabiaja to większość zbiera krócej niż za rządów opozycji.
Dziś mam dwa samochody. Nawet nie pytaj "ile to pali?" stać mnie na psa, stać mnie na budę.
Hobby Daniela (zbieranie pałaców) jest dosyc kosztowne.
Nie bądźmy takimi egoistami. Można sie dołożyc pare zl xdddd
17.56 nigdy nie mialem 5 zl na godz