Haha znowu Polaków broniących Polski przed opozycyjnymi zdrajcami nazywa się banderowcami. Kopa w dupe dostaniesz ty razem z folksdojczem tuskiem.
Jakich Polaków? Nie wiem, kto wam dał taka moc, żeby twierdzić kto jest Polakiem, a kto nie. Najwięcej to krzyczą o polskości analfabeci, którzy nawet nie są w stanie ogarnąć języka polskiego. Co to za Polak, który nie szanuje Polski?
Oj tam wasz poziom komentarzy to tak jak by posłuchać dzieci w piaskownicy . Odziej się w krótkie spodenki weż łopatkę i do piaskownicy.
Dlaczego ropa tanieje, a benzyna drożeje?
@14:36 boś głupi z ekonomii i dlatego nie wiesz
Pomyśl o T-34, Abramsach i tym co lata. Może auto nie będzie za jakiś czas Tobie potrzebne. Pomyśl raczej dalekosiężnie, a nie o les'dupereles, jak benzyna po 3.20 zł.
Auto może nie być mu potrzebne, ale prąd raczej tak. Dlatego Orlen będzie współfinansował także budowę małych elektrowni atomowych.
Jak ktoś dba bardziej o interesy niemiec niż Polski to jak go możemy nazwać? A do tego jest rudy?
Widzicie jaki sponsor taka reprezentacja nierubstwo dzielenie premi za katar. A Lewandowski to grał w meczu z Czechami bo go nie widziałem
6.52 wydupiaj stad ukrainski trollu
Łepetyne sobie zablokuj..a ja jestem dumny z polskiego Orlenu, tankuję ile się da i miły akcent jak widzę polskiego orła na Słowacji Węgrzech i ostatnio Niemczech
Dla Gostka z 8:14 Polska to zagranica, więc widok orła białego czy to na Słowacji czy pod Wawelem mu wisi i powiewa.