13:13 U ciebie to chyba fazy pomylili, bo inaczej nie da się tego wytłumaczyć.
Dla ciebie pech, dla mnie szczęście, bo na samą myśl, że mógłby być promil podobieństwa do ciebie i twoich poglądów, mam ochotę się spawiowac.
To właśnie efekt źle podłączonego respiratora jedzie ci teraz po bani. Szczęście moje jednak jest takie, że na codziennie to nie ja z Tobą muszę się męczyć.
Inkubatory to jednak pożyteczne urządzenia. Dowcipasy w nich się wykluwają.
17:24 Ciesz się, że okno życia było otwarte, bo by ciebie z nami nie było.
18:42 Pomyliło ci się z Bogiem. To nie ja. Wychodzi zatem na to, że Ty przesadziłeś ze swoimi pigułami.
14.19 sklej dupe upainska parówo.
Przyszły Prezydent Pan Donald Tusk zadba o to zeby ludzi bylo stac na wiecej zakupow na stacjach paliw. Przypominam ze glosowanie na Pis bedzie traktowane jako zdrada panstwa polskiego. Deport.
15:25 ciebie pojebało?
Przecież ta qrwa to zdrajca Polski. Jego miejsce jest w więzieniu, albo w piachu. Chcesz głosować na tą szmate to wypad do raichu.
19:06 Zupełnie jak nasza władza. A poza tym to musi być drogo, bo Orlen rozpoczyna swoją kampanię multi-kulti:
"W ramach kampanii odbędą się spotkania z mieszkańcami. Do szkół i instytucji trafią materiały dotyczące, jak komunikować się z przybyszami z całego świata. W szkołach już w tym tygodniu rozpoczną się pierwsze lekcje, które mają przybliżyć kulturę, ale też odpowiednie zachowania wobec obcokrajowców"
No nie dziwię się. Pis naściągał imigrantów z całego świata, to teraz musi przekonać Polaków jacy to dobrzi ludzie. A takii był anty... się pozmieniało.
Tusknięty błazen z 20:39, zupełnie jak jego idol o germańskiej urodzie.