21:01 Mów co chcesz, pisowskie multi-kulti idzie w siłę. Mam nadzieje, że reszta Polaków też w końcu przejrzy na oczy, co ten rząd zrobił z Polską.
Ci idioci od tusska żyją w jakiejś alternatywnej rzeczywistości.
Tak. Szczególnie, że pisze o tym nawet TVP. Jaki ty jesteś żałosny w tej swojej nienawiści i tych swoich kłamstwach.
https://warszawa.tvp.pl/68799722/pkn-orlen-i-plocka-policja-ruszaja-z-akcja-szacunek-nie-ma-koloru
15.48 tak tak a teraz zapierdalaj niemieckim autem do niemieckiego marketu bo promocja tumanie
Budujcie dalej silną gospodarkę niemiec. Tussk jest z was dumny.
19:52, a japońskim do polskiego mogę fiucie?
16:32 Obecnie mamy preferencyjną politykę wobec kobiet, więc takie tzipki jak ty mogą.
16.32 to ze tak twoj stary do ciebie mowi nie znaczy ze ty tez mozesz parowo
18:45, a ja słyszałem jak twój do ciebie tak się zwracał i byłem pewien, że mówi ci po imieniu, a ty na drugie imię masz fiut a na pierwsze parówa. Teraz już będę wiedział.
19.42 jak ty cos mogles slyszec jak masz grupe na gluchote i niedorozwój umyslowy parówo najmana
19:46, no cóż, mogę ci tylko współczuć tego co słyszę i widzę fiucie parówo, bo o twoim niedorozwoju umysłowym i głuchocie, dowiedziałem się od ciebie parówo najmana. Najman to zapewne twój stary albo chrzestny, który się z tobą kąpie doświadcza złym dotykiem, stąd u ciebie tyle schorzeń.
Pani minister pytana przez dziennikarza o drożyznę i inflację bełkotała o wojnie ,o Putinie , o zagranicy ale przez usta jej nie przeszło ,że w Polsce coś takiego występuje. Kłamać do końca.