Nikomu w dupę włazić nie mam potrzeby wesołku 21:38, stwierdzam tylko fakt, że teraz żyje mi się o wiele lepiej. Widać, że masz z tym problem ale to twoja sprawa. Ogromne poparcie PIS'u nie bierze się znikąd.
"Dziś w Poroninie rosną jeszcze takie drzewa, pod które Lenin co dzień chadzał się odlewać. A ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz - niech żyje nam Wołodia Ilicz!!!!".
Twoje chore fantazje mnie nie interesują 22:17. Podobają mi się rządy PIS i będę na nich głosował.
11:15 tacy jak ty sprzedali i zadluzyli Polske, glosuj dalej na dziadostwo i plac po 8zl za litr paliwa
Nie rozśmieszają mnie 13:50. Tak, będę na nich głosował a cena paliwa nie ma tu nic do rzeczy, jeśli ma drożeć to zdrożeje bez względu na to, kto akurat rządzi. Tak samo w drugą stronę. rok temu np było tanio jak barszcz
Utrzymywanie socjalistow i nierobow ma wplyw na wysokosc akcyzy czyli cene paliwa - do 18.27
Mimo wszystko za Tuska było gorzej 19:26 bo zarobki były trzy razy mniejsze.
Sprężyna pęknie ludzie wyjdą na ulicę i skończy się kaczystan
I się zesrała. Nie bez powodu Polska jest na arenie międzynarodowej tam gdzie jest. Państwo chłopów.
Chyba w Twoich snach 09:00. Mnie jest dobrze i nie zamierzam nigdzie wychodzić. Gdyby do władzy dorwała się opozycja to by dopiero było źle. Pamięć mam dobrą.
07:59 nikt nie będzie strajkował. Po prostu ci, których produkty uzależnione są od cen paliwa) (chociażby transport produktów spożywczych) podniosą po raz kolejny ceny i niech inni się martwią skąd wezmą na nie pieniądze.
Jakoś jak w tamtym roku cen nie obniżyli gdy paliwo było rekordowo tanie 12:44. Póki co cena jest moralną, taka jak od lat. Podnoszenie cen produktów i tłumaczenie tego kosztami paliwa to jakieś kuriozum w obecnej sytuacji. To po prostu zachłanność i nic więcej.
Na brak pieniędzy nikt teraz nie narzeka 12:44, nie to co za Tuska było, przy tych samych cenach paliwa co teraz.
Tak no to idź za 11zl/h pracować np; do pizzerii na kelnerkę bo właściciel musi się odbić po cowidzie. Sama niech se robi za 11 złoty po 10-12 godzin dziennie.