Nie pracuje się tam, gdzie stawką jest poniżej minimalnej. Mało tego, takie sytuacje należy zgłaszać do PIP gościu 18:51.
Porównaj sobie choćby minimalną 03:41 i nie pisz bzdur. Teraz jest dużo lepiej a ceny paliwa podobne jak wtedy. Faktów nie zmienisz.
Bzdura 03:41. Było znacznie gorzej.
Bo za Tuska baryłka ropy była kilka razy droższa niż była kiedykolwiek za PiS
Cena baryłki to nie wszystko 08:50, nie masz pojęcia o czym piszesz.
Jakoś Tusk akcyzy nie obniżał 19:15 a i pieniędzy nikomu nie dawał, wolał brać sam.
Myślałem, że nie można kraść więcej niż PO, ale przyszedł PiS I zmienił moje zdanie.
Co Ci ukradli niby 14:07. Mnie PIS oddaje to, co zabrała postkomuna z PO na czele. Mają mój głos w wyborach.
Taki urok demokracji - ludzi którzy nie mają pojęcia o działaniu państwa zawsze jest więcej niż tych którzy mają - stąd zawsze wygrywają ci którzy najwięcej naobiecują i działają wbrew interesowi państwa i narodu, ale przypodobają się wyborcom
Obiecywać można wiele(jak Tusk) i nic z tego nie wynika 08:54. Dopiero PIS zaczął spełniać obietnice i dlatego rządzi z niesłabnącym poparciem. Trzecia kadencja za pasem, mój głos na pewno mają.
Szkoda, że nawet jeden projekt pisu I'm nie wyszedł. Bo, ale na szczęście poparcie im już słabnie.
Wyszło ich wiele 14:02 ale jak się ma fobię to się tego nie widzi.
PiS dokonał to czego Tusk nawet nie umiał. Drogie paliwo i praca za miskę ryżu.
Żyjesz w alternatywnej rzeczywistości 14:03 ? Paliwo jak za Tuska a zarobki mam trzy razy większe. Sorry ale teraz jest mi dużo lepiej
Nawet chleb 2x droższy. Sorry, ale teraz nie jest mi wcale lepiej.
Bzdury piszesz 16:02. Jakoś teraz mam spore oszczędności a za PO ledwo na życie starczało.
Spoko cały czas to jest 500 euro. Czy za Tuska cz za PiS. No ale teraz masz niespodziankę gaz 12% w górę. Spoko miseczka już się zbliża.