Dają 500 żeby odebrać 1000 , dziękujmy pokoleniu dziadków głosujących na PIS i rodzinie radja maryja, bractwu katolickiemu, rządzącym którzy udają, że polska to nie jest wyznaniowy kraj, i wszystkim socjalistom u władzy. To nasi przewodnicy do świetlanej przyszłości polski.
Jawny dług publiczny:
1 411 553 716 706 PLN
Ukryty dług publiczny:
4 807 951 832 852 PLN
600 mld zł w ciągu 6 lat PIS zwiększył dług publiczny, dramat, to wyrok na kolejne pokolenia, które miały się powiększyć z tej daninki 500 plus, no i co się powiększyło ? Inflacja, geniusze ekonomi socjaliści.
a kogo to obchodzi? I tak ze 1/3 Polaków myśli, że nie płaci podatków.
Elżbieta Witek do wyborców: Bierzecie 500 plus i narzekacie
17.33 ta co glosowala na pis
Człowieku wklejasz to samo za każdym razem
A to pierd..przesiadam sie na rower takiego kur.a wala im zapłacę
Narzekacie że drodze, a co dzień i noc warczą gruchoty po mieście. W nocy to już totalnie stare graty tłumiki dziurawe i warczy toto i nie daje spać. Może pewnie zagazowane te zawalidrogi pierdząco-pelznące po mieście i stać na gaz za dwa z groszami.
Pracujo zagranicą to i w Polsce dla nich paliwo tanie jak u Niemca.
W 2019 roku na PiS zagłosowało nieco ponad 8 milionów osób. To 43,6 proc. oddanych głosów, ale wśród uprawnionych do głosowania jedynie ok. 27 proc., a wśród wszystkich Polaków niewiele ponad 20 proc. Nie chodzi tutaj o podważanie legitymacji PiS do rządzenia. Zasady demokracji są jasne, a część osób z własnej woli rezygnuje z głosowania. Ale partia Kaczyńskiego rządzi także tymi Polakami, którzy na nich nie głosowali, także tymi, którzy głosować nie chcą, a nawet tymi, którzy głosować nie mogą.
Rządzi będzie rządzić bo robi to dobrze 07:39. Głosowałem na nich i zagłosuje po raz kolejny. Zawsze wygrywa ten, kto ma większość a PIS ją ma i nic z tym nie zrobisz, na szczęście. Przy tak durnej opozycji trzecią kadencja murowana.
PRL padł przez inflację i ceny. PIS może czekać ta sama droga. Nigdy nie wiadomo gdzie jest granicą wkurvvienia ludzi
Tak sobie tłumacz 13:12. Ludzie mają więcej pieniędzy, jest większy popyt to i ceny w górę idą. Nie ma w tym nic dziwnego bo to odwieczne prawo ekonomii. Dodatkowo wiele popsuła pandemia ale jak widać nasza gospodarka nieźle sobie radzi w tej sytuacji. Nie wiem gdzie ty widzisz to wkurwienie bo ja z kim bym nie rozmawiał to każdy twierdzi że teraz jest mu dużo lepiej niż kiedyś. Wszystkim pewnie się nie da dogodzić jednak większość stanowią ludzie, którym byt naprawdę się poprawił i nie chcemy aby znowu wróciło dziadostwo i tułaczka po świecie żeby rodzinę moc utrzymać. O wynik PIS jestem więc spokojny bo opozycja poza chęcią powrotu do koryta nie ma nic sensownego do zaproponowania, tylko PIS pokazuje konkrety.
No tanie od 1,32 czasem do 1,63