No wiesz inni tak jak ja uczyli się studiowali dokształcania się żeby dobrze zarabiać inni w tym czasie chlali piwo pod sklepem
I co ja teraz do nich mam dopłacać w ramach polskiego ładu?
Za PO 5 lat temu tez było paliwo po 6 zł
Jakoś nikt nie narzekał
No wiesz, ale wtedy to było co innego. Nie to co teraz. Wtedy to kradli, ale jak teraz kradną to się w głowie nie mieści.
Jakoś nie czuję się teraz okradany 20:27, wręcz przeciwnie. Jak czytam takie teksty jak Twoje to widzę, że inteligencja faktycznie jest towarem deficytowym.
A ja czuję teraz bardziej niż wcześniej. Widocznie też się nie zalaples na towar deficytowy o którym wspominasz.
14.37.
Też narzekali.Ale już tyle razy o tym pisali na tym forum a wy ciągle swoje.Przypominam raz jeszcze.Cena baryłki wówczas to 120 dolarów.Obecnie to 70 dolarów.
A ten misiowaty, dalej swoje z tymi 120 dolarami za baryłkę. To teraz powiedz misiowaty, ile czasu ta cena się utrzymała, no bo oczywiście rozumiem, że akurat w tym momencie, gdy kosztowała 120 dolarów, tusknieci robili zapasy i hurtowo kupowali.
8.14.
Poczytaj i pomyśl to naprawdę nie boli
Myślę, w przeciwieństwie do Ciebie Miśku i Twojej propagandy. Obecnie za wypłatę mogę kupić że trzy razy więcej litrów paliwa niż w czasach rządów PO z Tuskiem na czele. Nawet nie ma o czym mówić, dla mnie jest zdecydowanie lepiej niż było jeszcze te sześć czy siedem lat temu.
Nooo dla ciebie paliwo nie drozeje bo ty zawsze tankujesz za 50 zl
Nie pisz bzdur 16:36. Argumentów brakuje ? Paliwo tyle samo kosztuje co za Tuska, tylko w portfelu więcej. Taka prawda.
Propagandę ty siejesz .Ja przedstawiam fakty.Ale nie każdy pracuje w biurze posła lub senatora lub na ciepłej posadzie.
Ale najważniejsze to jest to ,ile podatków jest w cenie paliwa a nie to, ile ty potrafisz go sobie kupić.
Aha,napisz jeszcze proszę ,że wolności masz więcej
I że nasz kraj jest w czołówce najbogatszych i najbardziej demokratycznych krajów świata.Proszę i pozdrawiam cieplutko.
I jeszcze trzeba dodać, ze kobietom nikt nie łamie rak i nikt im gazem w oczy nie psika oraz nie ciągnie po bruku za nogi. Ogólnie jest bardzo fajnie.
no to trzeba ściągnąć policję z Francji i Niemiec wtedy wszyscy poczują tą europejską demokrację xD te wartości europejskie wdrażane na ulicach pałami i gazem :) Te nasze polskie smerfy przy nich to takie w sumie miękiszonki troszke :)
Policję z innych krajów to będą niedługo ściągać, ale do pomocy w tłumieniu zamieszek z powodu kolejnych nieudolnych złodziejskich rządów. Wszystko ma swoje granice. Od 30 lat kradną i doją Polskę ci sami złodzieje, tylko nazwy się czasem zmieniają. Kiedyś to wszystko musi pieprznąć