Po co? Wkurwisz jednego i drugiego to cie spałują.
zazwyczaj jak się kogoś wkurwia to trzeba się liczyć z wpierdolem :D Ja tam tylko zaznaczam , że w Europie w tych mega dojrzałych demokratycznie krajach policja jak dostaje rozkaz jechać z demonstrantami to z nimi jedzie a nie cyndoli się jak matka z łobuzem :) U nas to sporadycznie kogoś uderzą jak się któryś zamota w szale ale tam mają dojrzalszą demokrację :) oni bardziej dorośli do tego co u nas się działo w PRLu xD
Misiek, nie ośmieszają się. Nie znam nikogo, kto pracuje w biurze posła czy senatora więc się nie wypowiem na ten temat. Co do wolności to tak, nikt mi jej nie zabiera ani teraz, ani wcześniej, tu akurat jest constans. Na demokrację też nie można w Polsce narzekać bo jest pod tym względem ok. Najbogatszym krajem nie jesteśmy i raczej nie będziemy, tu złudzeń nie mam. Twoja propaganda jest porażająca ale również pozdrawiam.
Bo to są oczywiste rzeczy 09:34. Jeśli ktoś mi bredzi że mu się wolność odbiera albo że nie ma demokracji to odpowiedź może być tylko jedna - śmiech.
Nie bądź taki pesymistą no przecież jak Jaro zarządzie że zachód jest na wschodzie to tak będzie:)
A ile ci wychodzi winioków za pensję ?
Wątek o paliwie, ale o podwyżkach prądu też warto wspomnieć. W 2022 szykują się kolejne duże podwyżki.
Nie liczyłem 09:54, nie mam takich potrzeb.
Zaszcxepila 12 latka który na drugi dzień zmarł, sama sie powiesila. Tu jest link do wykładu, gdzie lekarka opowiedziała o tej tragedii. Warto wysłuchać całego wykładu, bo możemy dowiedzieć się ciekawych rzeczy na temat szczypionek.
https://www.facebook.com/Artha.Dorota.Gudaniec/videos/323230186206320/
Trzeba powtorzyc.
https://b24tv.pl/2018/11/21/nie-tankujemy-pojazdow-26-listopada-akcja-internautow-przeciwko-wysokim-cenom-paliw/
Nie no spoko . Obmajtek pije szampana dlatego że zarobił. Ale nie kosztem Niemców Francuzów . Kosztem Polaków
Później może pierdzielić ile to zysków wypracował, a że znowu zrobili w wuja obywateli.. Hmm. Skoro ich samych to nie obchodzi to tym bardziej tych plugawych rządzących.
"za Tuska marża 2% (EBITDA zazwyczaj 2-3 mld rocznie) za Pisu marża ( EBITDAza 3 miesiące 3,2 mld z 29,2 mld przychodu) 11% i rekordowo drogie paliwo, rekordowe zyski Orlenu, dymanie wyborców level kosmos"
Nikt nikogo nie dyma. Zarówno marża jak i podatek są na tym samym poziomie. Cena zresztą też. Jakoś gdy rok temu było naprawdę tanio nikt się tym nie zachwycał ani rządu nie chwalił. Hipokryci. Drogo jest w całej Europie.