Dyrdymały piszesz 12:35. Opierają się na podobnych zasadach jak u nas. Swego czasu wielu Polaków z tego korzystało bo na Tuska raczej liczyć nie mogli.
Dlatego się mało rodzi. Ludzie nie chcą skazywać potomstwa na takie życie.
Mało się rodzi bo jest promocja pedalstwa a rodziny się dyskryminuje. Na szczęście PIS odwraca ten lewacki trend.
Tylko idioci decyduja sie teraz na dzieci w Polsce
Nie przesadzajmy. Ludzie chcą lub nie chcą. Czasy się zmieniły i na potomstwo teraz już się nie patrzy jako must have.
Zgadzam, ale nie dopisze. Niech ludzie teraz wypiją piwo, którego naważyli. Wiadomo, że przecież najbardziej oberwia biedni (jak zawsze zresztą). Ja to już zacząłem kombinować jak pracować za euro lub dolary, a wtesy słaba złotówka będzie mi na rękę.
Tylko idioci piszą takie bzdury 14:53.
14:53 idiota to cie zrobil i zapomnial wyskrobac
Programy socjalne panstw zachodnich opierają sie na zapomogach dla ubogich warstw spolecznych wg scisle okreslonych norm. Nikt nie rozdaje pieniedzy za darmo - trzeba przepracowac okresloną ilosc godzin w tyg np. Poza tym te pieniadze nie pochodza z pozyczek ani powyzszania podatkow czy akcyzy tak jak to robi Pis tylko z wypracowanego PKB i rezerw bankowych. To co robi Pis to socjalizm i zadluzanie panstwa. Wspolczuc tylko dzieciom ktore sie teraz rodzą bo beda to musialy przez nastepne pokolenia splacac. I jak to jest ze jak mowa o socjalu to nagle znienawidzony przez Pis zachod jest w tej materii s swietnym przykladem.
To raczej Ciebie się tyczy 18:34.
Zapytaj ojca/dziadka dlaczego wyszli na ulicę i obalili komunizm. nie! to nie ideę! to ceny produktów,
!
Wyszli i obalili komunizm:)? dobre:) obalil to papież i reszta takie kraje jak usa i inne ,jakby wyszli tak jak piszesz i chcieli obalać bez poparcia mocarstw zachodnich i watykanu to ruscy by wjechali czolgami i ich by juz niebylo...