Tak sobie tłumacz 21:56. Ha ha ha. Srogo się zdziwisz, bardzo srogo. Będzie trzecia kadencja jak nic.
12:31 czyli wspierasz zdrajcę Polski. Takie osoby powinny odpowiedzieć za współudział.
Właśnie jestem przeciwko niszczeniu Polski i Polaków. Wszyscy, którzy biorą obecnie udział w tym procederze nadzieję,że będą sądzić. Sprawiedliwośćwas kiedyś dopadnie.
Tak jak Tusk zniszczył Polskę to chyba nikomu się nie udało 12:38. Teraz jest to odbudowywane i dlatego takie nerwy u Tuska i jego pryncypała.
12.33 wspierajac Pis zadluzasz kraj, dostaniesz trybunal
Dlatego masz "nowy Wał" i niszczenie podstawowego fundamentu państwa dobrobytu.. klasę średnią. Już niedługo wszyscy będą pracować dla korporacji (które notabene w nowym wale mają być zwolnione z podatku i gwarancją 5 letnią) i za miskę ryżu. Na szczęście, najbardziej to dotknie najbiedniejszych, ale to w końcu oni głosowali na Pis. Przykład AgroUnii.. lepiej opamiętać się później niż wcale. Powodzenie w "Nowej Polsce". Aha myślę, że w przeciągu 5 lat Ostrowiec się skurczy niesamowicie, bo to co się dzieje teraz na rynku stali w Europie doprowadzi w najbliższym czasie do powolnego wygaszania Huty.
Nie strasz bo się zesrasz 16:15. Za miskę ryżu to się pracowało za Tuska i jego ekipy. Stawka 5zl i heja albo wypad. Te czasy już nie wrócą, nie dopuścimy do tego.
Napisałem ci wcześniej. 5zł/h? jak to możliwe jak minimalna była 1500? umiesz liczyć? Przestań już kłamać, bo nie pójdziesz do nieba.
Ostrowiec się skurczy bo takie ma władze lokalne.
Ja mówię o przyszłości hutnictwa przede
wszystkim w Polsce, a to dotyczy bezpośrednio Ostrowca jako miast hutniczego. Władze lokalne z tym nie mogą nic zrobić.
Nie kłam 15:51 bo Ci nie uwierzę. Teraz łatwiej o takie rzeczy bo więcej w portfelu zostaje. Za Tuska była tragedia, człowiek zastanawiał się czy nie wyjechać z kraju taki dobrobyt był. Teraz jest ok i niech tak zostanie.
Ty nie kłam. Mam ci wyciągi bankowe pokazać, czy jak? Tragedia to była dla ludzi bez kompetencji. Teraz trochę jałmużny dostali, ale i tak im to odbiorą w podatkach. Poza tym sprawdź sobie oprocentowanie, opodatkowanie teraz i wtedy. Jak umiesz liczyć znajdziesz prawdę, jak nie umiesz to nadal możesz wierzyć w bzdury z rządowego kanału informacyjnego.
https://www.google.com/amp/s/www.money.pl/gospodarka/na-utrzymanie-posla-wydamy-1-2-mln-zl-rekordowy-budzet-sejmu-6668857446009376a.html%3famp=1