Po co? Jak dajo mi nie moje? Można lepiej się ustawić? I nawet jak kradno to się dzielo. Teraz przynajmniej widać, że mamy biednych polityków - nie co za Tuska. Teraz to biedaki, często majo po 20tys. Oszczędności. I gdyby nie bogate żony to by żyły jak w bidzie.
"Bidoku", nawet na edukację Ci zabrakło ale na internet zaoszczędziłeś.
Tera nie trzeba być wyedukowanym, ale wyciągać piniadze obywateli
Ja, moja rodzina, wszyscy znajomi nie tankujemy na orlenach lotosach itp
ja też nie, ale dlatego, że jest drogo. Wybieram tańsze stacje.
Widać, że macie zryte baniaki 11:19. Poza tym, tankuje się tam, gdzie tanie, bez względu na to jak dana stacja się nazywa.
i tak i nie. Ja np. jak robię zakupy spożywcze to nie tam gdzie jest taniej, tylko tam gdzie są najmniejsze kolejki. Nie lubię niepotrzebnie tracić czasu na zakupy, a mój czas jest cenniejszy niż ewentualne oszczędności. No, ale Wy możecie się bij o karpie lub croxy :D
Rząd nas doi na podatkach cena ropy to 68$ paliwo kosztuje ponad 5. Były czasy w 2012 że ropa na rynku światowym kosztowała ponad 120$ za baryłkę. Co ciekawe paliwo kosztowało tyle co teraz.
i tu kolego jest mały problem. 90 % paliw w Polsce bez względu gdzie tankujesz pochodzi z PKNOrlen. niestety dla kierowców taki monopolista za który muszą płacić.
zaraz po tym jak przerobi fotowoltaikę, żeby nikomu się już nie opłacało. Jak z wiatrakami. Już niedługo tylko narodowe paliwo, narodowy prąd i narodowe kleszcze.
O 11:19 ujawnił się kolejny nawiedzony, normalny trochę inaczej, któremu wydaje się, że jeśli nie zatankuje na Orlenie, Lotosie, to nie wlewa ich paliwa:) tankujesz ich paliwo planktonie:)