Nie żartuj, bo to co nas czeka nie nadaje się do żartów. Będzie totalna drożyzna i będziemy biednieć w tempie zastraszającym. Ekonomiści nie zostawiają żadnych złudzeń. A wszystkie długi, kredyty, ukrywane przez matołusza będzie spłacał kto? - MY.
Galopada cen i rekordowa inflacja to już teraźniejszość.
To jest niemożliwe, bo Andrzej Duda jest gwarantem nie podnoszenia podatków.
pan duda to jest gwarantem lekkiego i wygodnego życia - ale swojego
No to ten drugi krzywousty co usprawiedliwiał 2mld na TVP, że NFZ będzie sponsorował TVN za pomocą nowych podatków.
W portfelach akurat dużo więcej niż kiedyś 16:45. Piszesz bzdury. Ciekawe tylko czy sam to wymyślasz, czy TVN Ci zrył pod beretem.
16;51 - beret to tobie kurwizja chyba ryje każdego dnia. Normalnie myślący człowiek widzi jak ceny rosną i ile więcej trzeba zostawić w sklepie. Zwykły razowy chleb zdrożał o złotówkę na bochenku półkilowym. Robię codzienne zakupy i mam pojecie o szalejącej drożyźnie.
Zastanawiające. 8/10 osób twierdzi, że wszystko drożej w strasznym tempie, ale on chyba jest jedną z tych dwóch.
ci, którym ceny nie są straszne, to pewnie stypendyści pomocy społecznej - pomoc nie da zdechnąć z głodu nierobom
inflacja za rządów pis prześcignie tę co była za jaruzela -ciekawe czy nam też kartki zafundują
Jesteś debilem 21:08 ? Skoro innych nazywasz nierobami to Ciebie wypada tak nazwać debilu. Przyjdzie Tusk i Ci da...
Ceny rosły zawsze 20:53. Teraz i tak zostaje mi więcej w portfelu niż kiedyś więc tej drożyzny nie widzę. Jest dużo lepiej niż było.
"Macie" ? Masz rozdwojenie jaźni 00:11 ? No dobrze, nie tylko mnie. W większości ludziom żyje się lepiej a narzekają tacy maruderzy jak Ty. Dla takich Tusk już szykuje reformy nowe by sięgnąć głębiej do portfeli. Tym razem zabierze całkowicie zasiłek pogrzebowy a paliwo będzie po 20 zeta. A co, jak to mówił kiedyś, teraz to paliwo może być nawet po...
A jak PiS przeją władzę to nie odziedziczył czasami deflacji?