Odziedziczył, ale z Pisem jest tak, że idzie się jeden krok do przodu i dwa do tyłu.
Zabawny jesteś 13:56. Najśmieszniejsze jest to, że Twoje pisanie przyniesie odwrotny efekt, tak jak w przypadku wyborów prezydenckich. PIS wygra ponownie, wszystko na to wskazuje a wasze bajanie tylko bardziej nas, wyborców PIS mobilizuje.
No niestety należy się przyzwyczaić że połowa Polaków to nie wykształceni ludzie którym nie chce się pracować tylko im się należy.
Widzisz potwierdza się to co napisałem. Twój komentarz na takim poziomie. Żadnych argumentów faktów. Zostało wam tylko bicie piany.
Do takich jak ty, osobniku z 07:10 fakty i argumenty nie docierając więc merytoryczna dyskusja z tobą jest bezcelowa.
Jak to mnie Brudziński w 2015 nazywał komuniści i złodzieje . Nie dziw się że pałam miłością do całego pislandu.
Wszystkim się należy. Należą się podwyżki, mieszkania, dostęp do służby zdrowia itd. Skąd to wziąć? Wiadomo - podatki. Walczyliśmy aby zdecentralizować państwo i dobrze. Ale teraz nie ma cen urzędowych, każdy ustala ceny. Myśli (słusznie) więcej kasy, wystawimy wyższe ceny itd. Karuzela podwyżkowo - cenowa się kręci. Brutalny sposób to obniżka płać o 10 %. Mniej kasy, niższe ceny. Co on głupi, że tak pisze? Ulica zareaguje, to było w komunie. Jak to się skończyło? Balcerowicz i 637 %. Inflacja. Chcemy tego, nie. Może więc poddajmy pomysły, ktoś przemyśli i wdroży. Narzekać każdy - myśleć, po co. Zdrowia życzę i dobrych rozwiązań.
Skąd wziąć?
Z miliardów na darowizny.
Rozpiepszone pieniądze na kościoły,telewizję,leni i nierobów
No to co zrobić? Zabrać + 500 i brać na zeszyt, tylko z czego oddać? Emerytom 13 za 4 lat pracy? A może podatki z reklamTV, która ma siedzibe na lotnisku w Rotterdamie?
Masz okropnie zryte pod beretem 07:07.
Dlaczego obrażasz ludzi Waldi 05:51. Podejrzewam, że jestem znacznie bardziej wykształcony niż Ty. Tylko kompletny oszołom w sytuacji gdy mamy najmniejsze bezrobocie od trzydziestu lat może napisać że Polakom nie chce się pracować. Nawet jeśli więc masz jakieś wykształcenie to widać, że niewiele ze szkoły wyniosłeś. Myśl samodzielnie człowieku zamiast powtarzać jakieś głupie slogany.
14:09 najśmieszniejsze jest to, że takie twoje pisanie przynosi odwrotny efekt co widać na scenie politycznej i sondazach.. Powodzenia i przestańcie robić w pory na samo słowo "Tusk" :)
Tuska nikt się nie boi 11:18. Ta postać wzbudza bardziej śmiech i politowanie. Co do sondaży, żadna partia nie jest samodzielnie z PIS'em wygrać a razem nie uda im się rządzić bo się pozagryzają o stanowiska. PIS wygra po raz kolejny.
Nie boi, nie boi, a codziennie w tvp go szkalują. Coś jednak jest na rzeczy. Jak to się mówi "słychać wycie? Znakomicie"
Ile tu mądrych ludzi siedzi i pisze a może by któryś postaral się rządzić tym miastem czy krajem