Nie szkalują tylko pokazują jego hipokryzję i kłamstwa. Wiem, chłop nie jest do tego przyzwyczajony bo za jego rządów można było tylko dobrze o nim mówić ale te czasy minęły. Bardzo dobrze, że TVP pokazuje jaki z niego kawał chama. Ludzie mają go dość i nie chcą go w Polsce, taka prawda.
Szkoda, że nie pokazują hipokryzji, kłamstw i nepotyzmu rządu. Wiem wiem.. boicie się Tuska i jak zwykle znajdziecie wymówkę, dlaczego wasze nogi się trzęsą.
15:52 Ja nie mam go dość, więc nie wypowiadaj się za wszystkich.
Te ekspert czy teraz będziemy kupować hamerykański gaz o ile nom pozwolo czy ruski + prowizja dla Niemiec. Ale po co nom gaz jak momy PiS przecież uny majo pieniądze. I kupo gaz od San eskobar. :)
Nie z hameryki kupimy habramsy bo do to dobre maszyny tak jak Black chowki Macierewicza
Są bardzo dobre lotajo ich tysiące nic nie polo no i nie psujo sie.tak samo jak Patrioty . Też momy ich tysiące.
No jestem pod wrażeniem mądrości pisowców. Nie dosyć że teraz TVN24 będzie nadawać bez żadnej kontroli Kaczyńskiego to jeszcze będą płacić Holendrom za nadawanie w Polsce. Panowie na prawdę szacun.
To TVN przez wprowadzenie składki z tytułu reklamy internetowej i reklamy konwencjonalnej nie będzie finansował NFZ? Jak to wszystko potrafi się zmienić przez pół roku. Ten Pis jest boski haha
Chciał błysnąć mądrością ten Kołek 16:47 ale jakoś blado mu to wyszło.
Tu chodzi o kontrolę nad wszystkimi mediami przez PiS (np. Orlen i media regionalne), a nie o jakieś "głupie podatki".
Masz nie mieć wyboru. Z resztą... Wy się z tego cieszycie, towarzysze.
No to właśnie pisiory straciły kontrolę nad TVnienawiść. Jeżeli będą nadawać na holenderskiej koncesji to KRRi T może ich cmoknąć.
Otóż nie, bo to tylko satelita, a przeciętne gospodarstwo domowe korzysta z telewizji naziemnej. O to walczył Kaczy, żeby wysiudać TVN z nadajników naziemnych.