Abonentów różnych płatnych tv w Polsce też jest od groma. Wystarczy spojrzeć na ilość " talerzy " nawet w takim Ostrowcu.
Co ci taki Ostrowiec przeszkadza? Nie pasuje ci to wypad, krawaciarzu z lipska
Te dane o odbiorcach tv naziemnej to jakieś wiarygodne? Bo przyznam szczerze, że moja rodzina i znajomi to przeważnie albo TV satelitarna ewentualnie kablówka. TV naziemna to rzadkość.
19:11, masz problem ze zrozumieniem prostego posta, głąbie z " Lipska ".
Spoko wracamy do tematu postu . Kiedy Kaczyński zacznie znowu latać z baniokiem wiecie taki na pół czerwony na pół zielony i mówić żeby ceny paliw były niskie wystarczy nie kraść?
Z tego cp pamiętam to mówił że trzeba mieć odwagę, żeby obniżyć ceny paliwa.
Biorę zaten popcorn i czekam... ;)
Ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje wiedźmo. Sorry, bez urazy ale...
Wszystkie media regionalne przejął Orlen. Orlen to paliwo ;)
TV naziemna to rzadkość? Dooobreeee... "W 2019 r. korzystało z niej 35,5 proc. Polaków". Jest o co walczyć, nie? :)
18:53 przeciętne gospodarstwo korzysta z kablówki bądź tv przez internet, a tutaj nadawanie naziemne nie jest istotne,.
Prowadzisz własne statystyki? Ja podałem źródło, a ty coś jęczysz po PiSowskiemu.
To masz jeszcze jedne dane, PiSolublku. Chociaż w twojej wypranej główce nadal "przeciętne gospodarstwo korzysta z kablówki ":
https://www.rp.pl/Media-i-internet/302219932-Telewizja-naziemna-zagrozona-spadkami.html
w 2018 37%, w 2019 35%, więc aproksymując w 2021 31%, co daje 69% nie korzystających z tv naziemnej. Także prawie 3/4 Polaków nie korzysta z tv naziemnej. Boli?
2/3 bez twoich ułomnych dywagacji odnośnie 2021 i niematematycznym zaokrągleniu w górę (66.66%<69%<75%).
PiS ma chrapkę na tą 1/3.
Ty powinieneś mieć chrapkę na podręcznik do matematyki do klasy 6-stej.
Używałem odwróconej analizy jakiej używa TVP i rząd. Także tam matematyka zależy od punktu widzenia.
Bzdury opowiadasz 13:13, większość korzysta z naziemnej bo jest za darmo. Nie mam zamiaru dodatkowo jeszcze płacić na telewizję bo i tak nic ciekawego w niej nie ma. Ciekawe, czemu opozycja tak boi się TVP info, nawet zlikwidować chcieli ? Skoro mało ludzi ogląda to z czym taki problem mają ?