Dobro ,miłość, wiedzę, pomoc w trudnych sytuacjach która przekazujemy innym ludziom nie mając własnych dzieci to się nie liczy według ciebie? Tylko geny?
Strasznie infantylny jesteś 20:40. To wszystko co wymieniłeś jest ważne ale potomstwa nie zastąpi. Na tym świat polega. Tak naprawdę wygranymi są tylko Ci, których geny przetrwają.
Prawda23:17,zgadzam się, jak przekażesz geny to otrzymasz pincet, a tak to bida w domu.
Pisałem już że jesteś strasznie infantylny 10:04 ? Cóż, powtórzę to jeszcze raz bo potwierdzileś, że mam rację. Z takim myśleniem za wiele w życiu nie osiągniesz.
Czy można liczyć na to, że pycha jest dziedziczna?
Zmiany w mandatach: drobne błędy mogą być bardzo bolesne. Nawet 30 tysięcy złotych za jazdę bez świateł
00:00 Wy nam towarzysze, My wam obywatele. Tęskno mu za tamtymi czasy.
No przecież pisowskie koryto trzeba napełnić. Ale stać nas od 1997 zarobki wzrosły 6 krotnie tak jak mandaty z 500 na 3000. I tak jak obiecał PiS macie poziom życia Europy zachodniej we wszystkim poza zarobkami. Ale spoko wszystko się dzieje zgodnie z obietnicą miską ryżu dla każdego
Na pewno jest lepiej pod względem zarobków i zamożności niż za Tuska 16:28.
Bez różnicy. Poziom za Tusk i Morawieckiego ten sam. Pewnie po nowym wale, będzie trochę gorzej, ale zobaczymy.
Serio uważasz, że bez różnicy ??? xD ślepak jesteś i tyle :)
Tak bez różnicy, chociaż na mniejszą korzyść obecnych. Zarabiam 2x razy więcej, ale nie dlatego, że Pis coś zrobił tylko inwestowałem w siebie, więc jakby rządził Tusk to bym też tyle zarabiał. Z drugiej strony jednak polityka obecnej partii spowodowała, że muszę wydawać na wszystko od 20-50% więcej (w zależności co to jest). Także bez różnicy, no może na korzyść Tuska, bo jednak wtedy mniej pracy wkładałem, aby mięć ten sam poziom co teraz.
Mam to samo studia szkolenia praca na okrągło zarabiam dobrze nie muszę wyjechać do Niemiec zarabiam powyżej ich minimalnej, która w Polsce jest dużo powyżej klasy średniej wg PiS czyli 4000 brutto. Więc jeżeli chcecie zarabiać no to do roboty
Mnie to trochę dziwi. W Polsce, teraz naprawdę nie jest problemem zarabiać 4tys. netto i powyżej. Trochę chęci i już. No, ale zawsze swoje nie poradności lepiej wgonić na wszystkich, na Tuska, byle swoje lenistwo usprawiedliwić. Polska! Husaria Świata, gdzie każdy kraj się z nami liczy XD