a mnie dziwi cena paliwa na poziomie londynu -1.29F
Niech wroca do cen z kwietnia 2020
4 tys, w Ostrowcu i to netto hahahah. Jako kto lizus kierownik nawet nie zarabia tyle.
Nieźle prawisz. W 2015 jak odchodziłem z jednej z ostrowieckich firm to tam nikt nie zarabiał poniżej 3 netto. Przedział był od 3,5 do 5 i nie mówimy tutaj o żadnych kierownikach, a o pracownikach biurowych niższego szczebla. Może na produkcji było inaczej, ale tego nie wiem.
Bzdury opowiadasz 23:15. Obecnie można spokojnie tyle zarobić w Ostrowcu i to wcale nie na kierowniczym stanowisku.
Daj namiary na firmę gdzie nie będąc kierownikiem tyle zarobię. Zresztą ta informacja nie tylko mnie pomoże. Pomoże też pracownią którzy pracują aktualnie za 1900 netto.
Zwykła pielęgniarka tyle zarobi Jakubie.
Gdzie konkrety? Moźe za 400 godzin pracy miesięcznie tak jak ratownicy medyczni ? Konkrety proszę pana nie pisowska śpiewka o raju w Polsce gdzie każdy zarabia 20 tysi na rękę.
Jakie czterysta godzin ? Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz Jakubie ;) Szkoda nawet z Tobą dyskutować skoro tak marne masz pojęcie.
Jakubku pomyśl logicznie. 168 h- 4000zl netto. Taaak w Ostrowcu. Pozdrawiam.
Pytanie bardziej gdzie nie można tyle zarobić jak się jest ogarniętym.?
No dawaj namiary. Ile ludzie mogą czekać? No chyba że jesteś pisowskim trolem za 20 tysi miesięcznie w spółkach skarbu państwa