10.44 plankton to ty masz w glowie socjalisto
"Łupiemy i będziemy łupać obywateli jak tylko się da"
M. Małowiecki
Ty, M. Małowiecki, nie wiem kim jesteś ale nie myśl, że jesteś bezkarny. Kieszonkowcy też kiedyś wpadają.
Nie jak dowody z prokuratury potrafią nagle zaginąć jak przy wypadku beci.
Jedzcie do niemiec sie tankowac tam bedziecie mieli taniej.Co niektorym radze wylaczc tv nazi a wlaczyc myslenie.
I tu jest właśnie ciekawostka, bo faktycznie w Niemczech jest taniej. Widocznie tam rząd, aż tak nie kradnie jak u nas.
11.23 a kto zaprasza? Kornałzer?
Strasznie drogo LPG siega do 2,40 zl a byl niedawno1,50-1,70 to rozdawanie kończy się tak wlaśnie że inni musza na to placić,drożyzna w sklepach za 50zl na zakupach za wiele niema w koszyku i to podstawowe artykuly
Ja zagłosuję bo wiem, że gdyby do władzy dorwała się opozycja byłoby jeszcze drożej. Teraz wcale nie jest tak źle, nie przesadzajmy.
Pamiętam jak za Tuska lpg był prawie po 3 zł 12:44.
Piszesz takie bzdury 12:44 że nie wiadomo - śmiać się, czy płakać. Widać, że nie masz pojęcia o niczym, zazdrość Cię kiedyś zniszczy, Wyluzuj. Żadnego rozdawnictwa w Polsce nie ma.
Utrzymywanie nierobow ktorzy z premedytacja nie pracuja i dawanie im socjalu to rozdawnictwo i dzialanie na szkode panstwa. Bombelki beda splacac w przyszlosci zaciagniete teraz pozyczki.
20.25 nigdzie nie wyjada bo pis wywali lewackie jezyki ze szkol
jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Ja lewackich jezyków nauczyłem się sam, a nie w szkole. Także tego.