PiS i PO. Afera goni aferę, a ludzie dalej na nich głosują. Brawo wy!
Syndrom Sztokholmski u Polaków mocno we krwii, co zrobisz? Nic nie zrobisz.
Po ile będzie paliwo po polexicie. Ja uważam że po 30 PLN za litr. I ja jestem za bo nieroby dzięki PiS zaczną zap.erdalalć do roboty bo nie będą mieli co żreć
Masz kase na zwrot skladek do Unii?, bo to m in warunek wyjscia. Pisiory zrobia spoleczną zrzutke?
PIS bardzo dobrze rozgrywa Unię. Oby tak dalej. Oni mogą co najwyżej postraszyć i nic więcej. Nie wolno pozwolić na to by za pieniądze z Brukseli zabrano nam suwerenność. Nie po to kiedyś nasi przodkowie krew przelewali.
Typowy bełkot POpaprańca 05:04.
Tutaj wasz idol Pisowcy
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_163127094871ssHfUeeqCzCnQ4q6MXDV.jpg
Jaka drożyzna? Kup sobie elektryka jak chcesz oszczędzać.
Paliwo, gaz, energia elektryczna - wszystko w cenie unijnej. Jesteśmy dumnymi obywatelami Europy.
Nie kłam. Unia nie ma wpływu na akcyzę narzuconą na paliwo w Polsce, a jej wysokość powala na kolana.
Akcyza cały czas jest ta sama 13:19. PIS jej nie podwyższał. Za ceny podziękuj Unii Europejskiej.
Ceny unijne, a zarobki wschodnie
Zarobki gonią te zachodnie. Minimalna niedługo znowu wzrasta.
Niech niedaja a potem ściagaja np. w paliwach ,w d jeb mać....co To jest? krew czlowieka zalewa ,tak samo jak te restrykcje unijne i kary dla Polski , kurw...a niemcy buduja gazociąg z rosja a polska dostaje kary ... powinnismy wyjsc z tego szamba jak najszybciej...Czy to polski rzad?....
Cena unijna a zarobki kilkakrotnie nizsze...to co my kurw...a jestesmy niewolnikami we wlasnym kraju...? czas z tym skończyć...
Armia ludzi nierobow dostaje kase z budzetowki a zwykly obywatel ma na to towarzystwo tyrać? przynajmiej z polowe zwolnic i zagonic do uczciwej pracy ,dokad to podatnik ma na to towarzystwo charować...?
A tymczasem dług już przebił 1,4 bln złotych. Leci jeszcze z nami pilot?