Pracuje zdalnie biedaku. Po ochłapy z mopsy to nawet by mi się nie chciało stać w kolejce, bo więcej w tym czasie bym zarobił niż dostał od nich.
Nie dokuczaj typowi z 20:01 :D Zobacz jak dobrze zna sytuacje z kościołem i mopsem :) zamiast pracować to łazi taki gamoń kontroluje sąsiadów prowadzi statystyki ot taki łepek co własnego życia nie ma ale innych zna na wylot :D
Pewnie to, że sama wszystkim dokoła obrabia tyłki na forum, zamiast zająć się domem i dziećmi. Teraz wykorzysta ostatnią deskę ratunku, jak zawsze, gdy nie ma argumentów do obrony i nazwie mnie "paranoicznym dzieciakiem, impotentem z małym siusiakiem, chlejącym ruski bimber". Pasjami uwielbiam, gdy to pisze.
o kim ty znowu piszesz ? jaki dzieciak jaka ona ?? xD Widze, że ktoś dysponuje takimi danymi wie kto chodzi po 500 kto do kościoła …. no skądś musi brać wiedzę o tych katolikach patusach :) chyba , że po prostu gada dla samego gadania.
niech w końcu podniosą te stopy procentowe, bo ileż można tracić tych swoich oszczednosci
Składki OC, prąd, gaz.. i można tak wymieniać. Elektorat i tak lepiej żyje co widać po komentarzach tutaj. Pewnie co roku dostają po 25% podwyżki pensji. Dlatego tacy zadowoleni.
Coś Ty. Tutaj propagandę sukcesu uprawiają głównie MOPSiaki, które za ochłapy z pańskiego stołu sprzedałyby ojca i matkę. Wiedzą nieroby, że bez zasiłków z głodu by zdechły i stąd ten ich wszechobecny dobrobyt i ogólna szczęśliwość, co ich zdaniem jest zasługą rządu. Dla ludzi bezwartościowych, pozbawionych honoru i ambicji każdy zasiłek powiększa ich ubogie eldorado.
Czy w tym Ostrowcu jest tak wielu głupków, czy tylko kilku psuje atmosferę tego Forum?
Wczoraj, 20:36
,, niech w końcu podniosą te stopy procentowe, bo ileż można tracić tych swoich oszczednosci".
Z jednej strony drożyzna, z drugiej straty na oszczednosciach. Podwyżki stóp, nie zrekompensują inflacji. Błędne koło, lepiej nie ruszać, można tylko zepsuć.
Cytat z pisiarskiego forum - "elektorat narpiew spat apotem zrus"