Teraz najniższa krajowa 2 x wyższa a cena paliwa niewiele wyższa od tej w 2011 jak podaje 06:54.
Wystarczy obniżyć akcyzę tak mówił kaczor 07 08 a chleb kosztował 1 zł w 2011 a teraz odpowiesz tak jak Morawiecki?
Kaczor ma takie pojęcie o ekonomii jak ja o lotach na Marsa.
07:31 W 2011 roku kilogram chleba pszenno żytniego kosztował średnio 4,40 zł a chleba razowego 5,53 zł. Sprawdź zanim napiszesz. Nie odpowiem Ci jak p.Morawiecki bo daleko mi do niego.
09 31 śmieszny pisowski manipulancie a czy jak napisałem że 1kg.chleba kosztował 1 zł wiem ile kosztował w Ostrowcu chleb w tym czasie 1 zł !
A za rządów PIS przed PO - Kaczyński Premierem i Kaczyński Prezydentem płaca minimalna była poniżej 900zł.
Za Tuska rosła do ponad 2300.
Ponad 2 i pół raza więcej za Tuska niż za Kaczyńskiego.
ROZPORZĄDZENIE
RADY MINISTRÓW
z dnia 11 września 2014 r.
w sprawie wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę w 2015 r. ustala się na 1750zł tak, że daleko do tych 2300. Rozsiewasz kłamstwa.
Uczepiłeś się tych dwuletnich rządów jak mantry 10:08. Wtedy PIS nie rządził samodzielnie i nie mógł wiele zrobić. Skończyli zanim naprawdę zaczęli coś robić więc nie porównuj 10:08. Rządy Tuska to najgorszy okres w życiu Polski, przynajmniej dla mnie.
Wtedy PIS rządził totalnie. Dwaj bracia mieli pełnię władzy.
11:12 Dla mnie rządu Pisu do najgorszy okres w życiu Polski. Nikt tak jeszcze nie, zniewolił Polaków jak ten rząd. Pewnie zaprzeczysz, ale zdaj sobie sprawę, że to zniewolenie to jednocześnie uzależnienie od socjalu tj. 500+, 13, 14 itd. Jak zrozumiesz to zrozumiesz.
Przecież zawsze możesz się na Ukrainę przenieś tam socjalu niema jest pełna demokracja
Łatwiej poczekać, aż gubernatora Kalksteina zabierze Bóg i wtedy może w końcu ta cała żydokomuna, którą zarażono matkę Polskę, przejdzie jak katar jesienny.
Tak szybko nie przejdzie a gubernator zawsze jakiś się znajdzie
akurat jak gubernator odejdzie to Pis się rozsypie jak Platforma bez Tuska.
Nie "zarażono", tylko "zniewolono" (finansowo, majątkowo i ideologicznie).
"Gubernator" raczej ma z tym niewiele wspólnego.
Dokładnie tak 07:01. Lemingi nie widzą różnicy. Niech żyją w swoim świecie. PIS i tak jest liderem sondaży i wygra kolejne wybory.
Pewnie tak, bo starzy głosują, a młodzi mają to gdzieś i po prostu wyjeżdzają z tego kraju. Dlatego takie uzupełnienie 2mln. Ukraińców w ostatnich 2-3 latach. Za chwilę będziecie mieć ceny cyrylicą w Lidlu :D