Nie spamuj 07:16. Wklejasz te bzdury w kolejny wątku. Nic Ci to nie da.
u mnie 0,47zl :/ miesięcznie :/ bedzie trzeba złapać nadgodziny bo w garze będzie pusto :(((((((
Ceny rosną w zastraszającym tempie. Gaz,prąd, benzyna. Słowem wszystko. A w mediach nie ma innego tematu tylko coronavirus odmieniany przez wszystkie przypadki
Jeszcze oszolomy pisza ze im sie dobrze zyje? komu? takie ceny od roku wszystko poszlo x 2 w gorę!!!!
Jak sie daje to trzeba skąds wziąść...tak sie rozdawnictwo kończy a ty robolu zapierd na to towarzystwo....
Tak drogo i tak zle jeszcze niebylo od lat!!!!! ceny rosły iles procent przez kilka lat teraz wiecej w ciagu roku i to wszystko maskara...
Nie narzekajcie. Za Tuska benzyna była po 6zł/l, a za Pisu 3,5zł/0,5l
Dobrze, że chociaż napoje są tanie.... jak benzyna. Opłata cukrowa.
Za Tuska benzyna była po 6 zł 19:10 a zarobki trzy razy mniejsze. Ja nie mam na co narzekać, stać mnie teraz na dużo więcej.
Była po 6 zł, bo ropa była 3 razy droższa. Teraz ropa jest 3 razy tańsza i też jest po 6zł. Ludzie, czy wy wszyscy ćpacie?
Nie interesuje mnie po ile była ropa 00:30. Piszę jak było. Teraz są inne uwarunkowania, które również wpływają na cenę. Ćpasz chyba Ty skoro nie potrafisz tego zrozumieć. Fakt jest taki że i wtedy i teraz cena podobna ale zarobki teraz większe.
Jak nie wiesz co wpływa na cenę paliwa i dlaczego jest ono w tej chwili drogie w całej Europie to o czym z Tobą gadać 15:27. Nie wciągniesz mnie w swoje bajania i fobie.
Poproszę jakieś fakty - argumenty, a nie tylko ta paradna "obrona Częstochowy" i kolegów.
22:22 to znaczy, że zdolny jesteś, skoro rząd musiał ci podniesc pensje.
Nie rząd mi podniósł tylko zmieniła się sytuacja na rynku pracy "yntelygencie" 01:14. To z kolei dzięki dobrym rządom.
12:11 Co ten rząd zrobił zatem, że się poprawiła sytuacja na rynku pracy? wygonił ludzi za granicę? kazał ich zatrudniać? wysłał na emeryturę? wygonił do szarej strefy? Utworzył jakieś zakłady pracy? zmusił ludzi do umierania? :)
Proszę konkrety. bo ja jakoś tego nie widzę, a ty skoro taki mądry to uracz mnie tymi informacjami.