Chyba ty niemasz 13:51 jeszcze powiedz ze jest dobrze jak nigdy...;) ja bym powiedzial drogo jak nigdy od 20 lat.Nie wina rządu ,tylko scigaja biednego Janka ktory chce dorobic do glodowej pensji.A nierobom daja darmo bez wysilku.No to jak ma dobrze?
W tej chwili jest bardzo zle i wspomnisz moje slowo że ludzie niewytrzymaja i wyjda na ulice wkrotce,tak jest dobrze
Jest dobrze 08:38, a na pewno dużo lepiej niż kiedyś. Pokaż co zdania nie zmieniam. Pomijam to, co dzieje się na świecie, co oczywiście ma też wpływ na sytuację w naszym kraju.
Nie strasz bo się zesrasz 09:38. Ulica i zagranica to wasza zdarta płyta, tyle że to już nie działa.
Obajtkowe pałace same sie biey zbudują. W USA tania ropa, ale u nas marże na poziomy takim , ze za Tuska taniej było. Zaraz pewnie mnie zakrzyczą fani pisu, ze tobwina UE i Tuska :)
"ale u nas marże na poziom " ale tu nie piszę nic o podatkach odniósł się tylko do marży
[6 lat rządzą pisowcy. Mają wszystkie instytucje niemal na smyczy. I gdzie ci złodzieje? Hę? Bo wg mojej wiedzy to ta kradzież publicznych pieniędzy to właśnie trwa, tylko że trwa od 6 lat!
Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą..... to słowa Goebelsa powtarzane przez pisiorów codziennie......
Dzisiaj jedna idiotka stwierdzila ze paliwo jest drozsze ale lepszej jakosci i samochody mniej palą.
Nawet jak spadnie cena paliwa to pazerni przedsiębiorcy nie obniżą cen. Tak już było nie raz.
DOKLADNIE. Zrobic strajk i niech wszyscy prywatni posiadacze aut przestaną tankowac. Moment sie obsrają w rzadzie.
Wprowadzic u nas maksymalne na poziomie 9.99 za litr. W koncu takiego dobrobytu to juz dawno nie było takze wszystkich stac.
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/maksymalne-ceny-paliw-na-wegrzech/5f27xst
Wszędzie i wszystko drogo. Kryzys energetyczny (słonko i wiatraki), pandemia, żyć skromnie i oszczędnie.
Ja juz żyje skromnie ,nie pije juz piwa i innych alkoholi i jeżdżę rowerem,a samochodem gdzie musze tylko... na jedno dobre bo zdrowie lepsze:)
Niebede bulil i przejezdżal kasy na nic ich wysokie ceny
Trzeba sie sprawdzać bo ida bardzo zle czasy!...
Ja się tak czułem za rządów Tuska 07:11. Na szczęście te czasy minęły, jak widać jest sprawiedliwość na świecie.