Za Tuska nawet zaoszczędzić się nie dało wiele 13:03. Dzisiejsza inflacja jest pokłosiem pandemii a nie złych rządów, cała Europa się z tym mierzy. Gdyby teraz rządził Tusk byłoby znacznie gorzej, jestem tego pewien.
14:34 jedni sobie radzą lepiej, drudzy gorzej, my akurat w gronie tych z najwyższą inflacją
14:34 dzisiejsza inflacja jest efektem drukowania pieniędzy bez opamiętania, a bazując na tym jak Tusk przeprowadził Polskę przez kryzys w 2008 roku, można stwierdzić, że wcale gorzej by nie było, a nawet można powiedzieć, że lepiej.
ale ilość podniesionych podatków i wprowadzonych nowych przez Pis jest już stanem faktycznym
Korelowanie 2008 roku i doby pandemii covid jest nieporozumieniem i nieuczciwe.
Uczciwe, uczciwe. No, ale jakby powiedzieć, że nieuczciwe. To tak samo porównaniu bezrobocia w 2008, a teraz też jest nieuczciwe.
Jakie to podatki podniesione zostały 28:57, konkrety. Dużo podatków zostało zmniejszonych, w tym dochodowy. Kwota wolna zostanie podniesiona, to nazywasz zwiększeniem podatków ? Nie kpij sobie człowieku. Jest dużo lepiej niż było. Nigdy więcej PO i im podobnych.
Konkrety? Człowieku masz pełne listy w internetach? Nie mówi, że jesteś tak głupi, że nie możesz znaleźć.
Bzdury piszesz 18:50, totalne bzdury.
Bzdurą to jest to , że za obecną inflację nie odpowiada Pis.
Oczywiście że nie odpowiada 20:16. Jednak twój mały, zacietrzewiony móżdżek nie jest w stanie tego pojąć. Masz fobię na punkcie PIS, podobnie jak cała durna opozycja, która z dnia na dzień pogarsza swoje szanse wyborcze.
Widzę, że z ciebie następny co nie ogarnia podstaw z przepływu pieniądza. Nic dziwnego, że pisze co piszesz.
Co zrobił Tusk 18:50 ? Hahaha. Ubawiłeś mnie chłopie.
Mnie zawsze bawi jak ludzie mówią, że Pis zmniejszył bezrobocie. Buahaha
Mozesz zatem ty mądry powiedzieć co zrobił PiS aby zmniejszyć bezrobocie? Bo jedyne co mi sie nasuwa to obniżenie wieku emerytalnego i ludzie 60+ poszli na emerytury przez co odeszli z runku pracy. No, ale dawaj konkrety zatem.