Słabe strasznie 22:31. Większość z tych rzeczy mnie nie dotyczy więc wiesz... Dla mnie liczy się obniżenie dochodowego. Pensja też wzrosła. Nie przekonasz mnie, ja Ciebie też nie mam zamiaru. Po prostu zagłosuję ponownie na PIS bo się nie zawiodłem a Ty sobie rób co chcesz, nie moja to rzecz
Ty mi nic nie podniesiesz 22:53 bo nie mam zamiaru nic u Ciebie kupować. Zawsze idę tam, gdzie najtaniej.
VAT podwyższył Tusk, nawet na ubranka dla dzieci więc o czym Ty do mnie rozmawiasz 22:29 ? Coraz głupsze masz argumenty.
VAT 23% w tym momencie to jest pisowski vat. Z czym do ludzi?
Nie ośmieszaj się 00:01. W 2020 roku PIS obniżył vat na pieczywo, pieluchy, smoczki i artykuły higieniczne dla kobiet.
i utrzymał wyższy VAT w formie 23%, kiedy powinien być już 22%. Dzięki ci Pisie, za VAT 23.
Za 23 VAT podziękuj Tuskowi 15:13. PIS obniżył podatki i będzie robił to dalej. Właśnie przeglądam ulotkę o Nowym Ładzie, wygląda to bardzo obiecująco i optymistycznie. Na pewno wygrają kolejne wybory.
Za VAT 23 dziękuje Pisowi, bo to on przegłosował jego utrzymanie. Pis obniża podatki tak, że je podwyższa. Widziałem informacje o nowym wale i szykuj się na dalszy i bardziej gwałtowny wzrost cen. Już przygotuj swojego pracodawcę by ci chciał dać 25% podwyżki. Powodzenia.
Większych bzdur dawno tu nie czytałem 17:24. Niezły satyr z Ciebie.
Satyr? Toć to bajkopisarz na mamusinym garnuszku a tatuś haruje na opłatę internetu dla synusia bajkopisarza.
Zgodnie z danymi GUS, towary oraz usługi podrożały o 6,8 proc. Żywność i napoje bezalkoholowe są droższe o 5 proc. niż w zeszłym roku. Znacznie droższe jest mięso drobiowe (18,8 proc.) oraz tłuszcze roślinne (15,5 proc.). Wyraźnie więcej płacimy także za cukier (11,3 proc.) oraz pieczywo (9,4 proc.).
Droższe jest także użytkowanie mieszkania, co jest konsekwencją rosnących cen energii. Za prąd płacimy 9,5 proc. więcej niż przed rokiem, a za gaz 16,1 proc. Mocno podrożał także opał - o 18,3 proc. Wciąż znacząco na inflację wpływają ceny wywozu śmieci, które są o 18,5 proc. droższe niż przed rokiem.
Inflacja szaleje obecnie na całym świecie. Żadna wina w tym rządu.
Nowy sondaż CBOS, PiS ma powód do zmartwień. Mniej niż 30 proc. poparcia
Wszystko co napisał ten , 17:24 jest bzdurą.