13:49 miliardy zajumane przez PO pomnóż razy 10 i masz Pis
Oczywiście, że PIS spełnia swoje obietnice wyborcze 04:22. Cały czas żyje mi się lepiej niż za poprzedników. Gdyby teraz, w tak ciężkich czasach rządzili tamci to byłaby dopiero maskara, prawdziwy armagedon. Ja nie zmieniam zdania i cały czas trzymam swój głos dla PIS, który najprawdopodobniej będzie rządził trzecią kadencję.
13:47 oczywiście, ze tak. Obiecali drugą Turcję i złoty już szoruje jak turecka lira.
Wszędzie i wszystko jest drogie. Nawet Wy - kochani forumowicze.
Jeżeli pracownik zarabia więcej to również sprzedający chce mieć większy zysk.
Bzdury piszesz 15:19. Zabrakło widać argumentów.
15:33 Widzę, że ty za to masz argumenty. Argumentem są ceny. Czego ci więcej potrzeba?
13:56. Widać, że szanowni państwo politycy mają niepisaną umowę, żeby siebie nawzajem nie ruszać. Bo tak tylko można wytłumaczyć dlaczego mimo tylu afer, oszust i przekrętów żaden polityk nie siedzi w pierdlu. PiS miał to zmienić i przez 6 lat nic nie zrobił. Wiadomo chyba dlaczego.
Nie łatwo pozbyć się wirusa socjalizmu, skoro homo soviectus był indoktrynowany przez prawie 50 lat.
Od grudnia będzie taniej. Rząd znosi VAT na paliwo i obniża akcyzę do minimum. Brawo PIS. Tusk nigdy na coś takiego się nie zdecydował. https://niezalezna.pl/420107-rzad-szykuje-obnizke-podatkow-morawiecki-przedstawil-szczegoly-tarczy-antyinflacyjnej
Haha. Dobre sobie. Sami dołożyli podatek do paliwa. Teraz go obniża haha
Tylko prawdziwy idiota mógł napisać coś takiego 12:56. Winszuję zatem. Już od dawna wiadomo, że takim jak Ty nie da się dogodzić.
Brzmiało jakby mieli zmniejszyć akcyzę na benzynę. A tu znowu jakies udawane fikolki. Walczą z inflacja i jednocześnie wprowadzają podatki ja potęgująca. Co może pójść nie tak?
No kochani czy lepiej dla was jak za Tuska gazu było pod dostatkiem i to na dodatek taniego czy teraz za PiS - gaz drogi i może go wam braknąć. Proszę o komentarze tylko inteligencję PiS.