Jestem zdecydowanie przeciwko temu , żeby Polska przekazała Migi29
Bezpieczeństwo Polski jest najważniejsze
To do pewnego Pana
Ładnie Pis wykorzystuje wojnę, aby sobie budżet poprawić przez te marże na paliwie.
Dokręcają srube spoleczenstwu.
Wojna, na niektóre zdarzenia nie mamy wpływu. Módlcie się aby do nas nie przyszła.
denerwuje mnie artykul w mediach ile to rosjanie placa za COCA COLE g to mnie obchodzi wazne jest ile placimy za paliwo itd.
Najgorsze, że płaciliśmy więcej niż powinniśmy i bez Covida i bez wojny na Ukrainie. Brawo PiS
Coca Cola kosztuje niby 1500zl za puszkę... U nas papierek po lodach ma podobną cenę.
Złotówka się umacnia po konferencji Glapinskiego gościu 17:17.
Dobrze ze auto sprzedalem juz dawno. W takim miescie jak ostrowiec niepotrzebne
Jeśli myślisz ze ceny paliwa dotkną tylko tych co prywatnie tankują samochód to chyba żyjesz w innej rzeczywistości.
Zdrozalo wszystko bo artykułów do sklepów nikt na piechotę nie dostarcza. Tak samo jeśli chodzi o wszelkie koszta produkcji.
Podziękuj za to Putinowi 10:22. Rząd robi co może żeby było jak najtaniej. Ludzie to widzą i stąd wciąż rosnące poparcie.
Dziękuje rządowi, bo cena baryłki jest teraz jaka jest, a ceny nadal wysokie jakby ta cena była wyższa o 50$. Nie zapominajmy, że silna bądź słaba złotówka to tylko wina lub zasługa rządu.
To znaczy że jesteś głupi jak but 17:11. Obecne ceny są wynikiem sytuacji na świecie a nie rządu, który robi co może żeby było taniej.
Obsrajtek podniósł ceny paliwa o 3 zł a teraz obniżył o 30 gr radujcie się pisiorki