Dlaczego nie? Jak idziesz do fryzjera czy kosmetyczki za 500+ to dziecko z kimś zostawiasz, prawda? Dla chcącego - nic trudnego. Zajęcia na kursach nie trwają całymi dniami i latami.
a co cię głupcze obchodzi Jej wykształcenie, to z kim zostawia dzieci i jeszcze chcesz sterować Jej życiem. Zrób sobie kurs jak zadnego nie zrobiłeś, ot choćby robienia past twarogowych a Jej daj żyć i zajmować się dzieckiem, które jest najważniejsze. Noale co ty możesz wiedzieć o tym. Jakbyś miał to byś o te 500zł nie piszczał.
14.09 lata temu wychowywałam dziecko i studiowałam. Żyję do dziś.
Ja też podziękuje Dudzie za niedotrzymane obietnice.
Zawistny tłumok 14:47 dlatego że ona nie miała wtedy 500+ to i dziś inni nie powinni mieć, czyli jej dzieci. IQ na poziomie ...
Nowoczesny pies ogrodnika.Nie ma to innym nie da.
Powiedz to dzieciom na Oddziałach Onkologicznych, że są mniej ważne, niż zdrowe dzieci i ich leniwi rodzice, dlatego dla nich pieniędzy nie będzie.
Co za obrzydliwe wycieranie sobie ryja chorymi 15:09.
Co za obrzydliwość pozostawianie ludzi chorych, cierpiących bez pomocy, a rozdawanie wspólnych pieniędzy w formie przekupstwa w zamian za konkretne korzyści. To jest dopiero obrzydliwość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za obrzydliwe chamskie wycieranie sobie parszywej mordy chorymi.
15:18. właśnie, nie boisz się, że do ciebie ta zła karma wróci? Nie mów hop....
Nie wyskakuj tutaj z IQ jak go nie masz. Zachowaj sobie te swoje wysrywy dla ludzie na swoim poziomie. Nikogo tutaj twoja opinia nie obchodzi.
Tak to dla pisiorow unia beeee ale jak chodzi o socjal to za przyklad hipokryci stawiaja
Co ma do tego unia jełopie z 17:43?
17:57 jepoł to cie tumanie zrobił i zapomniał utopic
Przeczytaj parówo co napisałaś, chciałaś być dowcipna, a wyszło, że z jelopowatych:)