Dokładnie tak, 6:15. Jeżeli chcemy używać argumentu domniemania niewinności, to bądźmy sprawiedliwi. To dotyczy każdego, a nie tylko prezydentów. W świetle prawa każdy jest niewinny, dopóki nie ma prawomocnego wyroku.
Gościu z 22.19, brak łapówki przecież na nagraniu widać wyraźnie
Proponuję powołać komitet powitalny.
Trzeba zbudować łuk triumfalny, aby Najjaśniejszy Pan Prezydent Jarosław Wielki pod nim przejechał. Na granicy miasta powinni go witać najzacniejsi obywatele czyli KWW ( o przepraszam nie KWW tylko Tak dla Samorządu).
Dzieci powinny wręczyć mu kwiaty i wyrecytować wierszyki napisane na jego cześć przez nauczycieli, którym załatwił pracę.
Wiceprezydenci i naczelnicy wydziaów urzędu miejskiego oraz dyrektorzy miejskich społek niech zlożą mu na kolanach hołd.
A wszyscy mieszkańcy niech dają po dysze. Bo cyba dycha starczy.
09:51:) Dzieci bym włączył, żeby nie demoralizować, na wypadek gdyby zapytały skąd pan prezydent wraca. Dałbym raczej Uniwersytet III wieku.
Najjaśnieszy zawsze może powiedzieć dzieciom, że był na długotrwałej kuracji.
Dobra myśl ten Uniwersytet III wieku.
Seniorki będą na powitanie piszczeć z zachwytu. On zawsze się do nich przymilał, fundował l różne darmowe imprezy - a to na dzień seniora, a to na dzień kobiet, wręczał kwiatki. To jego najwierniejszy elektorat.
Proponuję wykonać replikę złotej monety, którą mu zabrało CBA ( replika może być tylko pozłacana) i uroczyście wręczyć mu na rynku.
Wręczajacym może być np Aron Pietruszka, bo przecież zbierał podpisy pod listem poparcia.
Na początek wykłady ,potem potańcówki, mogli chociaż poczekać z tą Rawką na jaśnie Pana,i gutwin tyż by poczekał
09:51. Widzę, że twoja pasją jest pilne śledzenie w TVP przebiegu wizyt pisowskiego przywódcy w ramach propagandy wyborczej, w towarzystwie klakierów zwiezionych autokarami, z występami lokalnych zespołów wokalnych złożonych z dziewic 60+ oraz wręczaniu danin w postaci miejscowych smakołyków i stąd ten twój niby satyryczny scenariusz. Nie "wtrancam" się, jestem tolerancyjny wobec wszelkich zboczeń, ale z jednym przegiąłeś/przegięłaś i boję się, że możesz ponieść srogie konsekwencje. "Najjaśniejszy Jarosław" jest tylko jeden i nikt nie powinien o tym zapominać, tym bardziej wyznawca taki, jak ty. Rozumiem, chciałęś/aś zapunktować w środowisku, a wyszło delikatnie mówiąc ciulowo i teraz czekaj na bolesne skutki swojej beztroski. Nie chciałbym być na twoim miejscu.
Gościu Polak drugiego sortu,
Wpis z 09:51 w stosunku do nowoczesnego filisterstwa i zaciekłości Tuska, to poezja miłości, a narazie nikt tego eurokraty nie ściga.
13:47. Nie za wysoko cenisz sam siebie(jeśli jesteś autorem tego czegoś z godz.09:51) czy innego autora tego "dzieła" porównując go do Premiera Donalda Tuska? Co to się ludziom robi z głowami podczas upałów i skąd wziąłeś to "filisterstwo" z przekazu dnia w Niezależnej?
popłakałem się ze śmiechu, jak przeczytałem wpis o 9.51
No właśnie chyba NIE pokazał ostatnio sądząc po zarzutach w zakresie oświadczeń majątkowych.
Jeżeli będzie mieć HONOR poda się do dymisji. Chyba już tylko sam wierzy w to ze nie brał łapówek, co niestety WYRAŹNIE widać na filmach!!!WSTYD!!! I HAŃBA!!!
I po co ten zaimek Pan w tytule ?? nie rozumiem zupełnie
13:32. Może trudno ci to zrozumieć, bo na ciebie wszyscy mówią "toto" bezosobowo, ale w cywilizowanym świecie, do którego niestety nie masz dostępu, ludzi się szanują i stąd słowo Pan.
Oj pan pan wasz.Na szczęście ja jestem wolnym człowiekiem i takim panom nie muszę się kłaniać .zobaczymy na jak długo wróci ten wasz pan.
Wystarczy po prostu prezydent.