Tym co głosowali na Trzaska czyli 10mld debili z Peło niech szczepionka przeleci koło nosa - nie zasłużyli, niech i TFUSEK kupi szczepionki, ale inni ludzie powinni dostać szczepionkę od rządu- tylko tamtym nie dawać i będzie OK.
Popieramy Pana Premiera Mateusza Morawieckiego
Bardzo dobry pomysł, tylko skąd tyłu pisowców znajdziesz?
Nie przesadzaj, aż 10mld swoich zwolenników normalnych inaczej, to on nie miał i nigdy nie będzie miał:)))
I tu bym się zgodził. Niech na nich przetestują. To jak z afrykańskim pomorem świń, nastepna zaraza dla pisowców.
8:14 ja oddam ci swoją szczepionkę
Oby tak nie było ze szczepionkami jak z respiratorami.
Przecież kupi 20 mln - starczy dla każdego chętnego pisowca spokojnie. Kurcze nie wiedziałem, że cały świat głosował na Tuska i jeszcze skądś dobrano parę miliardów.
Kup se kalkulator. Za PiSiorami jest ok. 28% społeczeństwa, co daje ok. 10 mln ludzi.
Więc tych "debili z Peło" jest ok. 28 mln.
Hahahaha.
Dopiero teraz zauważyłem, że napisałeś "10mld debili z Peło".
Typowy dresiarz jełop. 10 miliardów za PO. Spooooro.
Jestem za, pisiory niech się szczepią
Dla tych nie pisiorów szczepionka jest od dawna dostępna, od wścieklizny.
Polak ja moge oddać Ci tą szczepionke za darmo bedziesz miał dwie ,to lepsze zabezpieczenie.Na marginesie jestem tym nie politycznym i na nikogo nie głosowałem.
To bardzo źle. Jest katolik żyd i ateista. Który pójdzie pierwszy na odstrzał? Do g z 20:23. Bez urazy. A swoje zdanie należy mieć!
Uważajcie pisowcy ta szczepionka jest od Niemców i finansowana przez lewacką wyimaginowaną Unię Europejską.
Czym jest cow id 19? Obejrzyj do końca żeby zobaczyć jak nas okłamują.
https://www.facebook.com/1567571440226536/posts/2739586373025031/
I kto tu dzieli Polaków, założycielu wątku?
Dokładnie... Kupić te trefne szczepionki zwolennikom pisu... Jak ich nie zabije to ich wzmocni :)
My stworzymy nasza szczepionkę narodową, katolicką na bazie wody święconej , poświęconą przez arcybiskupa Dziwisza a dystrybuowaną przez ojca Dyrektora. Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz i wymyślał coś na bazie jakiś badań naukowych