Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Panny młode 2011

Ilość postów: 76 | Odsłon: 6641 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Panny młode 2011

dokładnie...

Ja lubię czasem wyjąc album czy płytkę z wesela i powspominać sobie...jest przy tym wiele wzruszeń;-)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wesela nie robi się po to żeby liczyć zyski czy straty bo teraz wszystko można opłacić po weselu i kasa to nie problem. Chodzi o wspomnienia, na wakacje mogę jeździć co parę lat a wesele ma się raz...najlepsze są wspomnienia te które nosi się w sercu i w głowie to uczucie jak bawią się z tobą twoi najbliżsi,jak rodzice ronią łzy podczas podziękowań,pierwszy taniec to wszystko zostaje nam w sercu i żadnych wakacji na majorce czy w tunezji nie porównujcie do wesela.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

typowa małomiasteczkowa panna

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Typowa egoistyczna snobka:P

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dlaczego tyle zazdrości?

Gość_panna mloda
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a gdzie ta zazdrość, z czego wnosisz?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Z krytykowania wszystkiego

Gość_panna mloda
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Fajne wypowiedzi, plany, wydatki - tylko z czyjej kieszeni? Młodzi planują,wymyślają cuda a rodzice spłacają kredyty. Bardzo rzadko słyszy się, że tylko młodzi finansują wydatki weselne, przeważnie młodzi zbierają kasę z kopert. Może się mylę?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

i co z tego że rodzice płacą? Jak mają chęć to płacą. Nie maja nie muszą,mogą odmówić. Ja pierdziele co Was obchodzi skąd ludzie na to mają czy nie mają? Co za debilizm zaglądać ludziom do ich kieszeni. Jak nie macie ochoty robić wesela to nie róbcie,ale po co te złośliwe komentarze? Ci co nie maja kasy na wesele to normalne że się nie przyznają iż wzięli ślub cywilny bo nie było ich stać na kościelny i przyjęcie na 150 osób. Potem opowiadają że było cudownie w USC a w głębi serca zazdroszczą białej sukni itp. ale taka nasza mentalność że każdy swoje chwali. Zazdrości tutaj jest pełno!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zazdrośc , zazdrość i jeszcze raz zazdrość

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 67

Odp.: Panny młode 2011

Realnie...ile osób może bez pożyczki i wyrzeczeń wydać koło 30 tys zł na imprezkę?

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 69

Nie wiem ile osób, ale są tacy, co robią. Nam wyszło z mojej str około 20 tys, a z męża coś więcej koło 25 tys, ale nikomu przez myśl nie przeszło, żeby tego wesela nie robić. Wiadomo, że to się nie zwróci oczywiście, ale tak, jak już ktoś mówił, jak patrzę na płytkę z wesela, mojego męża wpatrzonego we mnie, pierwszy taniec, to był nasz dzień i nasza noc i miło było mieć rodzinę i przyjaciół przy sobie w tak ważnej chwili. A każdy zrobi, jak zechce, nie zamierzam krytykować osób, które wolą pojechać w podróż, bo to też pamiątka na całe życie i fajne wspomnienia, ale każdy robi, jak uważa. Ja w podróż poślubną pojechałam dopiero pół roku po ślubie, ale tak wyszło i już, chociaż też super ją wspominam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Napisałaś, że wydaliście 45 tys. na to żebyś na płytce mogła zobaczyć męża wpatrzonego w Ciebie podczas pierwszego tańca...wybacz, ale to trochę groteskowe :)

unhollyseth
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Takie chwile są bezcenne i z perspektywy czasu nie żałuję ani grosza. A wiem, że to wcale nie jest kolosalna suma, bo lokal był jednym z najtańszych w okolicy Ostrowca i sukienka też wcale nie taka droga. A po swoim weselu byłam na kilku innych, u osób, które bawiły się wtedy na naszym i sądzę, że głupio byłoby mi tam pójść, gdybym nie bawiła się razem z nimi na moim weselu. I nie tylko po to wydaliśmy te pieniądze, jak ktoś nie miał własnego wesela to raczej nie zrozumie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wesele wspominamy całe życie. Moje było ponad 20 lat temu dziś myślę już o weselach moich dzieci. nie wiem na jak duże bedzie mnie stać ale zorganizuje je najlepiej jak będę mogła. Podobno jakie wesele takie potem życie. Ja jestem zadowolona. Dziewczyny głowy do góry pierś do przodu i ruszajcie do boju o własne szczęści.

Gość_szczęśliwa mężatka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 74

Nie każdy chce brać kościelny. Jak się jest niewierzącym to po co szopkę odstawiać?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

to powyższe to do 13;24

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę