Witam wszystkich motocyklistów i nie tylko. Imprezy związane z akcją Motoserce rozpoczynają się wcześniej, jednak parada rozpoczyna się w sobotę w godzinach ok. 12 - 13, start parking przed Rawszczyzną. Ostrowieccy motórzyści - pokażmy siłę.
Parada motocyklowa byla ok. choc moglo byc Was wiecej. Lecz Ostrowieccy kierowcy nie maja kultury by dac im jechac.
"Samochodziarze widzieli że jedziemy w paradzie i zamiast poczekać aż cała kolumna motocykli przejedzie to próbowali się wpychać pomiędzy nas. Ja osobiście widziałem sytuację która mogła się skończyć nie ciekawie dla motocyklisty właśnie przez jakiegoś kretyna w puszce."
Jak się robi Prawo Jazdy u jednego ze sponsorów to tak będzie.
Ja dodałem zdjęcia z mojego tel. Jeżeli macie zdjecia z tej imprezy, to proszę o dodanie do albumu "Motoryzacja"
Dla Zainteresowanego kim są motocykliści?
To odpowiem, że jesteśmy motocyklistami, takimi samymi ludźmi jak Wy kierowcy w samochodach.Tylko że My motocykliści jesteśmy bardziej kulturalni i bardziej narażeni na niebezpiecznych kierowców samochodów.
Niedaleko w sobotę podczas parady złośliwi kierowcy aut,podkreślam Ci którzy nie brali udziału w paradzie, bezczelnie zajeżdżali drogę i zachowywali się nie kulturalnie.
Chciałabym spotkać i zapytać Pana z samochodu który zajeżdżał drogę, co Mu przeszkadzała parada pojazdów, tym bardziej w tak szczytnym celu oddania krwi dla Dzieci????
burakowi sie pewnie gaz konczyl w aucie i chcial szybciej zagazowac