Kiedyś na Łąkach śpiewały o tej porze pięknie ptaki. Dziś ryczy maszyna do rozkruszania płyt betonowych. Podoba się wam głupcy, którzy głosowaliście za zniszczeniem tego terenu?
Mam pretensje tez do PIS-u, nikogo nie interesował los tego miejsca i tego co robi ten ......
Przecież ktoś zrobił na tym interes. Teraz ciemnocie będą budować parki kieszonkowe, takie 10m/10m za kasę oczywiście. Dla kogo kieszonkowe?
Wydaje mi się że kolejna galeryjka handlowa to absurd - w tamtej okolicy jest wystarczająco dużo obiektów handlowych. Wręcz za dużo . Jak wychodzę na zakupy to nie wiem gdzie najpierw iść.
Tam powinna być zachowana przyroda i miejsce do spacerów .
Czy ten park handlowy zamiast natury to erap ewolucji ostrowieckie? Pytam tych od TAK
Słusznie gościu 08:57; chronioną przyrodę zniszczono dla interesów paru osób. I nie miał się kto o nią SKUTECZNIE upomnieć, a możliwości były duże. Paskudne miasto.
10.10 to ze tobie pasują krzaki jakie miales u siebie na wsi to nie znaczy ze kazdemu
Nadal nie ma w Ostrowcu sklepów które maja tam być. Aldi epmik tedi action przyciagalyby ludzi... Im większa konkurencja tym lepiej. Dodatkowo nowe miejsca pracy. Nie widzę żadnych minusów. Nie gadajcie o przyrodzie bo to śmieszne. Obok jest szwalnia a sama okolica to hurtownie
16:59, to ile ty masz lat, że nie pamiętasz empiku w galerii Ostrowiec?
Ale MY nie chcemy żadnych Aldi,
Empik , Tedi i innych śmiesznot . To co jest to aż za dużo . A Tobie jak mało i tak chcesz codziennie brylować po sklepikach/butikach to zapraszamy do dużych miast . My wolimy spokój i przyrodę . A inna kwestia czy te nowe sklepy utrzymałyby się w Ostrowcu - myślę że miałyby problem .
Nie szalej więc że to niby tyle masz kasy i tak byś strasznie dużo w tych butikach kupowała bo zwyczajnie w to nie wierzę . Skończyłoby się na spacerowaniu i jednej rzeczy w miesiącu.
Te sklepy są wniejszych miastach jak w Sandomierzu Jędrzejowie czy Skarżysku. Utrzymałyby się inaczej nie chciałyby wejść do miasta.
Galerii i hipermarketów mamy dosyć w Ostrowcu. Wkrótce w tych istniejących nie będzie miał kto kupować bo miasto w ekspresowym tempie wyludnia się