Nie wiem gdzie wy macie rozum myśląc, że chodzi o obronę praw autorskich. UE zakuwa nas w kajdany i żal mi idiotów, którzy to popierają. Lewandowski Boni Tusk i cała zgraja z PO to szmaty z polskim paszportem. Za moje słowa biorę pełną odpowiedzialność i mam gdzieś czy mnie za to skażą. Sprzedali własną matkę POLSKĘ, teraz na nią plują, kopią i szarpią nazywając to obroną demokracji. Wydali ciało własnego prezydenta i wielu innych moskalom, by pogrzebać je wśród petów. Jaki ten prezydent by nie był, ale należny był mu szacunek. Mam nadzieję Kopacz, że ktoś przyjdzie i narobi na twój grób. Pan Bóg z pewnością będzie się śmiał. W życiu nie byłem na wyborach, ale teraz pójdę i zagłosuję nawet na samego diabła niż na was KŁAMCY I ZŁODZIEJE Z PO. Brakuje słów by wyrazić moją złość i niemoc, ale wybory tuż tuż... Mam nadzieję, że za wybitne osiągnięcia w obronie demokracji i PO, każdy ich zwolennik czy zwolenniczka dostanie gratis 10 wyposzczonych uchodźców by zaznali chociaż odrobinę przyjemności z tej integracji. Zawsze możecie ich rozdać w rodzinie tak jak stanowiska, które jej załatwiliście. Ja wybieram jednego zboczonego księdza na parafii, niż kilku setek ciapatych w mieście.
Dla Troli Kramka Antynowo koniec wolności
Na pewno zniknie wikipedia. Może to i dobrze. Twórcom też odbije się to czkawką bo google na pewno nie będzie płacił za to aby ich promować.
Stanisław Żółtek: Zobowiązuję się, że zrobię wszystko, żeby Ci posłowie, którzy głosowali ZA (cenzurą Internetu), nie zostali ponownie wybrani do PE przez Internautów.
A kto cenzuruje internet? Jesteś za kradnięciem zdjęć, publikacji, filmów itd? Twórcom nie należy się NIC, ponieważ ich dzieła trafiły do internetu?
Już płaczę. Tak jak po Acta 1, RODO itd. Płaczę na podłodze, bo nie mogę ustać :)
Póki co PIS mi wolności w żaden sposób nie ogranicza.
jeszcze troche beda ponizej 10 % po wyboravh
Tak lewactwo europejskie w tym polskie powoli knebluje ludziom usta.
PO w tym bardzo pomoglo