Tam w 6 albo na przeciwko mieszka faktycznie jedna baba którą wiecznie słychać. Ilekroć razy tamtędy idę to większość razy ją słychać xD xD
W 6 to mieszka ALA która ma mieszkanie z ZUM i wszystko za darmo od państwa.
w tym bloku mieszka babeczka ktora czesto i gesto drze jape nic jej nie pasuje i czesto spaceruje z psem szukajac nowych tematow do plot
Nie wiem czy ludzie tam sa glosni ale jeden maly york tam szczeka doslownie przez caly czas kiedy jego pani siedzi pod klatkami i bojcy ten pies jest niezmordowany klapie tym pyszczkiem doslownie non stop juz nie wiem czy gdybym tam mieszkal bardziej draznilby mnie ten chlopak narkoman czy ten york
A może by tak który podał numer telefonu do tej Agnieszki bo ja jej nie bzykałem jeszcze
Jak ona wygląda, a bzyka sie za kasę czy jak z nią jest?
Pytam poważnie, w jakim jestwieku i co chce za spotkanie, chyba mozesz napisać?
Kolego pomóż choć troche.Fajna chociaz ta Agnieszka?
W pewnym domu na botanicznej,tam dopiero jest patologia.Pijaństwo i inne sprawy
Też słyszałam na targu.Schadzki i orgie rodzinne. Co przejeżdżamy na rowerach to tam balanga .Patologia
Ogrody, hołota wychodząca z lokalu po dawnym Ptaszku,rycząca na osiedlu do trzeciej w nocy, .
Wszystko wam przeszkadza... wyprowadź się na odludzie
8.39 to ty wypierdalaj do siebie na wies tłumoku
Tak jest, Jak sie wiešniaki nie potrafią zachować to wypierdalać z miasta z powrotem tam skąd pochodzą ich rodzice.Posprzedawała wieš hektary i wpierdala się do Ostrowca.Ale żeby tu mieszkali 30 lat to zostaną wsiokami ze swoimi wiejskimi zwyczajami.