Powinno sie to jeszcze na fb udostępnić więcej by ludzi się dowiedzialo
Jakaś masakra.. wiadomo na kogo nie głosować!
Potwierdza się zasada, że władza deprawuje. A władza sprawowana zbyt długo deprawuje podwójnie.Ta władza sprawowana w UM jest zdecydowanie za długo sprawowana przez tę samą klikę.
A mnie stać i mogę odpalić te 3 złote i mi pasuje. Ale chamska propaganda, ludzie nie wiecie, że Polak jest przekorny i zawsze zrobi odwrotnie, jak mu ktoś narzuca? To róbcie tak dalej i czekajcie na wyniki końcowe:):):)
20:18 - ale właśnie te wysokie koszta nam się narzuca :)
Ujawnianie informacji to nie narzucanie. To pozwalanie ludziom na podejmowanie lepszych decyzji według pozyskanych informacji. I chyba o to chodzi, prawda?
A to że masz osobiście ochotę przepłacać to oczywiście tylko i wyłącznie twoje zdanie.
Ludzi w mieście ubywa, a aparat urzędniczy się rozrasta. To chyba o czymś świadczy? Ile mamy to jeszcze znosić???
Czyli w dwa razy większych Kielcach na stołkach urzędniczych zarabia się prawie dwa razy mniej jak u nas? Dobre jaja, dobre.....
Czyli twojego judzenia ciąg dalszy:) i nie martw się o tych z Kielc. Dadzą sobie radę bez twojego współczucia, szujo.
Tym państwu już podziękujemy!!!!
Dzieki za taką informację,zaglosowalabym za dojną władzą.
To są nasze pieniądze ,a co w zamian powolna upadłość miasta .
Nie wiesz na kiedy jest zaplanowany armagedon? Ty tam w tych kręgach jehowców się obracasz, to pewnie znasz termin.
Im więcej rzeczy wychodzi na jaw tym bardziej świadomy wybór. Gdyby nie internet to byśmy tego w życiu nie wiedzieli, tak samo jak to ze za śmieci płacimy więcej niż w kielcach
I gdyby nie forum dla większości nie wygodne
Ilu dyrektorów jest w DPS na Os. Slonecznym?
Nocny dyżur w UM? Zapraszam do szukania ofert pracy po 21.10 ;)
Co do tematu - ludzie to wszystko widzą i ocenią już niebawem
sprawdziłem, w tych podanych miastach każdy ma 2 lub 3 zastępców. U nas jeden tylko wiceprezydent, a to spora oszczędność