Jak się człowiek uczy powinien ponieść koszta, to że musisz coś kupić to już twój problem.
Monika czekam na telefon moze byc dzis
mmmmmmm Zadzwoń do niej,Dzwoniąc do klijętki Monika sobie będzie koszta robić!wypróbuje na tobie i ty jej jeszcze za to zapłacisz-ciekawe
Panią Renie 17.01 ona robi tylko żelowe paznokcie tipsów nie poleca bo niszczą paznokcia i odlatują chodzi się tylko na uzupełnienia odrostów paznokieć wygląda na naturalny.POLECAM.Wart jest te 60zł.
zapraszam na paznokcie żelowe :) tanio i profesjonalnie. gg:8544127
Masz jakieś doświadczenie??
Zapraszam do mnie na przedłużanie paznokci metodą żelową. Posiadam dwa certyfikaty potwierdzające moje umiejętności, nie ma mowy o nauce na klientkach.
Można się ze mną kontaktować przez tel: 514328778, lub jeśli komuś wygodniej gg:17227747. Pozdrawiam serdecznie :)
Poleci ktoś salon gdzie dobrze robią paznokcie żelowe, gdzie ktoś naprawdę na tym się zna, ma wprawę???
Salon Monika na Patronatach, przy fryzjerze. W pełni profesjonalnie. Chodzę już 10 lat i mogę z czystym sumieniem polecić.
Salon Monika na Patronatach, przy fryzjerze. W pełni profesjonalnie. Chodzę już 10 lat i mogę z czystym sumieniem polecić.