Moze ktoś zorganizowałby w naszym mieście pchli targ? Teraz idzie wiosna, my mamy duży rynek na którym nic nie ma. Dużo osób byłoby zainteresowanych, można by było kupić coś fajnego i niedrogiego co drugiemu nie jest potrzebne. W innych miastach są organizowane takie targi, i cieszą się popularnością. Co o tym sądzicie?
dobry pomysl ale jak zwykle na pomysle sie skonczy
o tak, brakuje w Ostrowcu targu staroci jak w Warszawie na kole, czy w Kazimierzu dolnym.
Fajna sprawa mozna by cos takiego zorganizowac nawet na boisku z ktorys ze szkol.POZDRAWIAM
a jak myślicie co trzeba zrobic by uzyskac pozwolenie? do urzedu trzeba isc i cos tam negocjować? :)
trzeba placic okolo 100zl za kazdy dzien pozwolenia na handel albo dzialalnosc i zus 1000zl miesiecznie :) powodzenia!
Ja mysle ,ze trzeba by z tym pomyslem do prezydenta i on juz pokieruje.Nawet mysle ze sie ucieszy z takiego pomyslu.Zebrac delegacje i na rozmowe.POWODZENIA.
Idź na targ w niedzielę, a znajdziesz odpowiedź, kieruj się tam gdzie handlują warzywami, jabłkami i sprzedają z samochodów. Panowie obok którzy tam oferują swoje towary mają przeważnie gorsze rupiecie niż rzeczy które ja wyrzucam na śmietnik.
jestem za, może ktoś by się zajął tym na poważnie to przyjęło by sie na 100%:)
i co z tym targiem? jest już? w innych miastach są co tydzień taki Czacz w Poznaniu czy koło na stadionie. Bardzo brakuje mi takiego miejsca w Ostrowcu. w Krakowie na targu staroci kupiłam prawdziwe perełki np: figurki z porcelany Ćmielów z lat 60-tych w stanie idealnym po 50 zł za sztukę, gdy cena rynkowa to 600-700 zł.
Najlepszy pchli targ to olx. Tam tez jak obnizysz cene wszystko mozna sprzedać
na targu jest za warzywami- w niedzielę tylko
Ale w Ostrowcu to jest wg niektórych osób złe bo jak to tacy państwo ale ciuchy sprzedają i to jest Ostrowiec od tej gorszej strony.
Sama bym sprzedała ubrania sukienki w bardzo dobrym stanie zozmiar44-46Ale jak .Nie umiem w internecie.