07:47
Swój swojego nie rozliczy?
No nie wiem po co ten wywód tutaj. A ja chce żeby Perspektywa wygrała a Bąk nie dostał się do sejmiku. Powinien iść z Dasiosem.
Perspektywa jest związana z KO? Jeśli tak to mój głos na nich jak i na inne komitety związanez KO,PSL,PO,SLD, nie będzie przykładał ręki do takich pomysłów: https://www.onet.pl/informacje/kai/prof-adam-strzembosz-krytykuje-projekt-ustawy-aborcyjnej/kxq4hp2,30bc1058
Panie Kierowca . Jeśli Pan śledzi to Pan wie, że Perspektywa jest inicjatywa oddolna . Wszystkie partie jakie Pan wyżej wymienił popierają Pana Łakomca. Z tym , że z tych partii nic nie wynika bo w Ostrowcu praktycznie są tylko z nazwy.
Jest inicjatywą wynikająca z podziału
Żadnej trzeciej drogi. To bardzo zła Perspektywa!
Czy pan Stelmasik który tworzył wraz z panem Górczyńskim stowarzyszenie Miasto od nowa nie będzie startował w wyborach samorządowych i zostawi miejsca na listach osobom które chcą zrobić coś dobrego dla Ostrowca Swietokrzyskiego?
Jasna deklaracja.
Jedynkami do Rady Miasta Ostrowca Św. są:
w okręgu nr I – Elżbieta Mazur (Nowa Lewica)
w okręgu nr II – Kamil Kwiatkowski (przedsiębiorca)
w okręgu nr III – Kamil Stelmasik (Polska 2050 Szymona Hołowni; radny miejski, członek zarządu stowarzyszenia Miasto Od Nowa, gdzie prezesem zarządu jest Górczyński, a innym członkiem zarządu Dasios)
w okręgu nr IV – Ewa Bednarska (Polska 2050 Szymona Hołowni)
Czyli zamienił stryjek siekierkę na kijek?
Który to już raz Pana Stelmasika który pracował już prawie we wszystkich instytucjach powiązanych z miastem?
Miały być nowe twarze, ludzie którzy nie splamili się współpracą z obecną władzą a kończy się znów tak samo.
Na tego karierowicza z pewnością głosu nie oddam .
Piotruś Pan - Nudzi mi się https://www.youtube.com/watch?v=K8Orft5_N4I
No faktycznie nie związani z polityką. Niby dwie osoby tylko xD a tu już kolejne.
Kwiatkowski. Ja pamiętam takiego co też miał firmę reklamową i po wyborach popłynął mu cały biznes.
Stelmasik nie tworzy calej perspektywy. Masz wybór, dużo innych osób jest na tej liście. Tak jak i na listach do powiatu.
to on jako jedynka zbierze głosy tylku kilku osob z dalszych miejsc
Gościu z godziny 14:00
Ludzie z numerami 1 nadają wiarygodność komitetowi wyborczemu.
Stawiając na pierwszym miejscu pana Stelmasika który przez całą swoją karierę tworzył ruch który obecnie rządzi Ostrowcem, jest napluciem w twarz ludziom którzy oczekują zmian.
Przez wybór takich ludzi jak ten pan staliście się mało wiarygodnym komitetem wyborczym.
Dzięki tej strategii stracicie wielu wyborców.
Przykro, że tak uważasz. Nie jestem w stanie Cię przekonać teraz. To nie jest strategia. Kamil i Piotr Dasios byli inicjatorami tego ruchu. Zaręczam Ci, że ludzie startujący bardzo dobrze znają się na gospodarce, na wolontariacie, są empatyczni, mają duża chęć walki i zmian. To ludzie którzy mają prace i nie ida po stołki ani ich utrzymanie. Polityka to jakiś dodatek, który niosą ze sobą wybory. Zrobisz jak uważasz, ważne żeby wybrać dobrze.
Po tym co dzisiaj się stało (policja użyła siły) PSL i trzecia droga przegrają wybory samorządowe. Ludzie im tego nie darują. Pamiętajcie że perspektywa to też trzecia droga... Nie chcemy takiej władzy.
Nie macie w takim razie szans 14:34. Mądrzy ludzie którzy oczekują zmian nie zagłosują na takich ludzi.