Mnie również przykro.
Ruch który miał zmienić jakość polityki w Ostrowcu Swiętokrzyskim stawia na piedestale ludzi którzy w swoim życiorysie w rubryce wykształcenie wpisują - radny zatrudniony w jednostce samorządowej podleglej miastu.
A miało być tak pięknie, transparentnie, uczciwie.
I na koniec jeszcze pytanie bo nie chcę wprowadzać forumowiczow w błąd.
Założycielami Perspektywy były panie czy tych dwóch wymienianych panów których przeszłość związana jest nierozerwalnie z KWW Górczyński?
Podsumuje ten "ruch" jednym słowem. KAMELEON.
Karierowicz, człowiek bez honoru - jak można przez wiele lat być na garnuszku Górczyńskiego i piastować najwyższe stanowiska w mieście, by w momencie gdy pętla wokół Górczyńskiego zaczęła zaciskać, nagle odwrócić się o 180 stopni i zapowiadać robienie porządków w swoim dotychczasowym środowisku. Jaki jest Górczyński wiedział od dawną, bo pewnie nie raz bawił się w zajeździe w Ujeździe i aż tak naiwny chyba nie jest, żeby uwierzyć, że można się dorobić z pensji urzędniczej obiektu o powierzchni 10 domów jednorodzinnych. Czemu od Górczyńskiego nie odszedł wtedy tj. 10 czy 15 lat temu.
Bo może to jest ustalony podzial? Nawet może i w ujeździe. Był pożar w burdelu więc wtedy trzeba zrobić tradycyjne przemalowanie. Macie jeszcze dwa komitety na które możecie oddać głos. Nie głosujecie na klikę i klikę bis.
Ale wybór między dżumą a cholerą.
A z którego okręgu i z którego miejsca startuje kandydat Perspektywy na Prezydenta Piotr Dasios?
Chyba jeszcze w ZUM nie był, a tam bym go widział jak grabi liście w parku, Wreszcie by robił coś pożytecznego i spełnił się jako kapłan religii klimatycznej.
Oczywiście że jest związana z koalicją 13 grudnia kierowco 07:11. Nie tyle z KO co z trzecią drogą ale to jeden kij. Dużo ludzi z lewicy tam jest. Dlatego ja też nie głosuję na Perspektywę.
Do sejmiku to tylko PIS. Trzeba pokazać koalicji 13 grudnia won! Tak właśnie zrobię. Żadnych Bąków.
Najlepiej niech wszyscy wygrają i się dostaną i niech się podzielą zarobkami gdy ich będzie po kilku na jednym stanowisku. ;)
Sukcesu dla wszystkich!
Perspektywa wyraźnie zwalnia. Czy liczyli na pomysły od mieszkańców?
Co poszło nie tak?
No za świeża ta sprawa z kopertami. Ludzie nie odzyskali zaufania. Nie w porę wypłynęło. Rok to za mało
W życiu nie zagłosuje na Perspektywę..znam dwóch i wiem jakie mają POglądy i układy. Już pomyliłem się z Tuskiem
No cóż... a po czym widać, że zwalniany ? Jesteśmy w pit stop i zmieniamy opony, aby lecieć jeszxzw szybciej.
Pojazd się zatrzymał, głównododzący wstrzymują zapędy tych którzy chcą naprawdę zrobić coś dobrego dla Ostrowca w obawie przed swoją przegraną.
A nie mówiłam, pozbądźcie się byłych członków KWW Górczyński.
Byli byście wiarygodni i nikt nie zarzucał by wam konszachtów z diabłem.
Wszystko już poukładane. Jest konstruktywny kompromis dla miasta.
Niezależnie od wyniku wyborów miasto nie przegra i o to chodziło.
Gościu z 12:36 sugerujesz, że Perspektywa dogadała się z KWW Górczyński?
Dziwne bo dotychczasowa wasza merytoryka była inna.