To porozumienie ponad podziałami jest dobre dla miasta i będzie mieć pozytywne skutki.
Połączenie tradycji i rozwoju.
Trzeba się dłużej zastanowić by to docenić. Koniec walk i zgoda, to zawsze sukces
To nie jest porozumienie ponad podziałami 08:48 tylko to jest jedna strona medalu KWW, a pan Dasios jest jej twarzą.
To jest wielkie NIEPOROZUMIENIE.
Perspektywa Czego?
Dla nich tak Kasy i utrzymania na cztery lata.
Dasiosowi i jemu grupie dziękujemy już
Masz fobię 18:53 ? Czym Ci PIS zawinił ? Zobacz co wyprawia obecna władza.
Piotr Dasios i Prsoektywa mają pomysły i inicjatywę . Ja na pewno na nich zagłosuje
Nowa siła , przedsiębiorcy to i pomysky mają . Niech ożywią to miasto z Rynkiem na początku
Gdyby Ci przedsiębiorcy byli na jedynkach a nie założyciele stowarzyszenia Gorczyńskiego i ich klakierzy to byłbym w stanie przyznać ci rację....gościu z 20:04.
Ja też bym zagłosował na Perspektywę, jakby mieli innego kandydata na prezydenta niż Pan Dassios. Słyszałem bardzo fobre opinie o Pani Bednarskiej, na nią to bym zagłosował.
Niejaki aj waj, krytykował, że banery kontrkandytatów są nielegalne, a sam swoją nie skalaną inteligencją facjatą, zakleił plan osiedla, ciekawe ile śladu węglowego zostawił jego kumpel drukarz.
Nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka.
Czemu nie okazują inicjatywy prezentując pomysły które rzekomo mają. Jak dotychczas szkalowanie, pomówienia, kłamstwa się zdarzają a to nie przyciąga
Pomysł na przeżycie kolejnych lat na państwowym garnuszku. Gratuluję pomysłu i inicjatywy na życie.
Pan Dasios przypomina mi Bidena w tym swoim spocie . ;)
Nikt na nich nie zaglosuje. Nie sprawdzili sie