A teraz gorczynski kontra gorczynski
Czyli ekipa "dycha starczy" kontra "dycha starczy".
Nikt nie ma żadnych konkretów które dało by się zrealizować. Poprostu banda bajkopisarzy. I to tyczy się wszystkich parti/ugrupowań
Mam uwagę odnośnie plakatów p. Dasiosa. Lepszy efekt byłby, gdyby kandydat patrzyl wprost, a nie w bok i do góry. Nie robi to zbyt dobrego wrażenia. Jakby uciekał wzrokiem od mieszkańców. Lepsze byłyby plakaty z patrzeniem na wprost. Ja mam takie odczucie. Z drugiej strony to je wyróżnia i po prostu człowiek zwraca uwagę, bo z każdego plakatu wpatrują się we mnie czyjeś oczy. A u p. Dasiosa jest inaczej.
Najlepiej to się uśmiechać i gadać zmienimy rynek ,ale my chcemy wiedzieć jak KONKRETY prosimy.Zatrzymamy młodych w mieście również nie wiadomo jak to zrobią.Gadanie w kółko tego samego a żeby było mało każdy z nich mówi w większości czym się zajmuje o pasjach itd.a konkretów dalej brak
A wspomniał ktoś już o powiązaniach rodzinnych w perspektywie?
I tutaj te Simy. Panie Drogi, daj pań już spokój z tym.
Za 3 tygodnie wszystko się wyjaśni
Panie SIM dlaczego usuwasz niewygodne dla siebie wątki
Jeśli ktoś może usuwać wątki to tylko właściciel portalu. Niektóre powinien usunać i tego nie robi pomimo zgłaszania
Czy poprzecie zakaz sprzedaży alkoholu na stacjach paliw?
To niedopuszczalne, by w miejscach dla kierowców sprzedawać alkohol a np. koło kościoła nie.
Pomimo, że alkohol występuje w samej liturgii.
Popieramy zakaz sprzedaży alkoholu na stacjach paliw i ograniczenie liczby punktów sprzedaży na terenie miasta
A nie lepiej wprowadzić sprzedaz koło kościoła?
gościu 21;14 Pan DYZMA ma konkrety tanie mieszkania tylko 16,50 za metr
SIMy SIMy i jeszcze raz SIMy czyli komuna bis. Niech sobie w te puste głowy wbiją, że państwo powinno przestać się mieszać i rynek sam się wyreguluje.
Coś mi się do d..y przykleiło …
Jak w dowcipie.
Kilku radnych przez dłuższy czas rozwiązywało problem bloku na Polnej z przyłączeniem do MEC i nagle pojawia się ZORRO w kraciastej pelerynie i mówi „jam to uczynił”.
Nie ufajcie takim miernotom…
Odklejajcie ich
Może właścicielka stacji paliw się wypowie ilu kierowców kupuje paliwo i alkohol przy okazji?
Póki co w Polsce nie ma prohibicji.