Czyli jesteście za szybkim wprowadzeniem prohibicji?
Albo źle zrozumiałem albo to była samokrytyka.
Wreszcie w wywiadzie tv lider przyznał, że wszystkie komitety mają podobny program.
Przyznał, że jako Prezes spółki, członek rady nadzorczej zarabiał zbyt dużo i to trzeba zmienić?
Skrytykował brak kompetencji (czytaj szkółki MBA zamiast gruntownego wykształcenia) członków rad nadzorczych i prezesów?
W sumie trzeba będzie ludzi spoza Ostrowca przyciągnąć na „stołki”. No i najważniejsze - nie odchudzi urzędów. Etaty pewne.
Dziwny wywiad i zupełnie w innym tonie, niż deklaracja z początku kampanii na Sienkiewicza.
Programy podobne ale ludzie różni.
To ludzie decydują nawet gdy oferują to samo.
Młodzi, energiczni, z przyszłością
A coż to się stało, że wątek o Perspektywie nagle tak pochowany?
Chyba teraz promują wątek "szarpie silnikiem" ...
Źle rozłożyli siły?
Chyba się tam ci z dalszych miejsc zorientowali, że zostali wmieszani w ustawkę wyborczą, żeby po wyborach było tak jak było do tej pory.
to ciekawe, trzeba było wyborów, żeby pojawiła się refleksja. No cóż widać czwarty gracz namieszał.
Pan Dasios złożył czynny żal bo za dużo zarabiał. Dlatego chce być prezydentem bo ten ma niższe wynagrodzenie !!!!!!!!!
Czy powinniśmy pomóc temu człowiekowi ?
Perspektywa wychodzi do ludzi, rozmawia i słucha. Widziałam ich na targowicy. To są fajni, młodzi ludzie z pomysłami. Ciekawe co dla Was zrobili przez 9 lat Ci co siedzą teraz i grzeją miejsca dla swoich.
Haha dobre. To wychodzenie. Teraz na miesiąc przed.
Niczym sprzedawcy fotowoltaiki.
Kiedyś okien, jeszcze wcześniej encyklopedii.
Perspektywo! Może warto do MLMu?
09:28
Samochwała w kącie stała…..ha ha ha
Kto i za co was chwali. Jeszcze nie zaczęliście pracować a już laury zbieracie.
Działacie na zasadzie:
Kłamstwo po tysiąckroć
Badania potwierdzają jego intuicję. Zjawisko to zaobserwowano także w laboratoriach psychologicznych i nazwano efektem iluzji prawdy (Begg, Anas i Farinacci, 1992). Polega ono na tym, że powtórzenie informacji czyni ją w ocenie odbiorcy bardziej prawdziwą i wiarygodną.
Na targowicy to wszyscy chodzą 09:18. Z jednej prostej przyczyny - tam są ludzie.
13.25 czyli nie jestes za zakazem handlu w niedziele
Czy ja coś mówiłem o niedzieli 11:16. Dla mnie to czas odpoczynku i dla rodziny. Sklepy wielkopowierzchniowe powinny być zamknięte a jak ktoś ma swój sklep nie chce w nim pracować to mi nic do tego. Tak jak jest teraz jest dobrze i nie trzeba tego zmieniać.
Wystarczy otworzyć w Ostrowcu jedną Biedronkę i dla mieszkańców by to wystarczyło.