To widocznie mało osób znasz, bo ja od ludzi słyszę co innego, nie chcą obecnego układu, nie chcą PIS i wreszcie mają alternatywę
Ja chętnie zagłosuję na Perspektywę jak tylko Pan Dassios z niej odejdzie, bo przesiąknięty jest on ideologią Górczyńskiego "dycha starczy".
Nie tylko Dasios jest w perspektywie. Ja zagłosuje na najbardziej wyrazistego kandydata do powiatu i podobną kandydatkę do miasta.
Ale jest jednym z jej liderów.
Głosując na tę listę, głosujesz za kontynuacją dotychczasowej sytuacji w Ostrowcu.
Pan kandydat nie był czasem wice prezydentem i nic nie zrobił;)
Teraz w spocie mówi, że to był czas stagnacji.
WSTYD!!!!
Był w radzie nadzorczej, był prezesem spółki miejskiej, był wiceprezydentem.
Był wszystkim czego nienawidzi i nie toleruje.
Wyrzekł się siebie by oddać się mieszkańcom.
Skrytykował okres kiedy pobierał pieniądze w radzie. Jak pisze na fb 40 do 50 tysięcy rocznie. (Co dziwne pisze że to z podatków mieszkańców co jest zupełną bzdurą)
Skrytykował okres kiedy pobierał pieniądze jako prezes spółki. Jak pisał w ogłoszeniu 300 do 400 tysięcy rocznie.
Skrytykował okres kiedy pobierał pieniądze jako wiceprezydent i nie mógł zrobić niczego poza tym na co pozwalał prezydent.
Żaden kandydat nie rozliczył się z własną przeszłością w tak szokujący sposób.
Dla mnie to objaw schizofrenii ale może ktoś uwierzy że można się zmienić nie tylko na czas kampanii wyborczej.
Ja już nie poznaję człowieka…
Dasios nie jest liderem perspektywy. Jest tylko instrumentem wystawionym przez liderów.
Perspektywa raczkuje i kiedyś może będzie liczącym się ugrupowaniem. Obecnie mogą być jedynie przystawką jakiejś poważnej ekipy.
Niech się uczą, zdobywają doświadczenie, kiedyś to zaowocuje.
Istnieją dopiero od grudnia i nikt poważnie ich jeszcze nie traktuje.
Obserwować, śledzić, wdrażać w społeczną aktywność. Za kilka lat okrzepną i kto wie…
Ogladałem ich listy i generalnie miłe zaskoczenie.
Myslałam , że z mojego osiedla wystartuje jeden pan ktory jest bardzo zaangażowany w nasze sprawy ale widocznie był za mocny dla innych kandydatów Perspektywy z naszego okręgu wyborczego.
Przestrzegam przed głosowaniem na karierowiczow tego komitetu ktorych korzenie sięgają KWW Górczyński.
Pora na zmiany, na lepszy Ostrowiec.
Ciemna perspektywa na plakatach. Czerń szarość i żadnej pociechy
Takiego mają speca od marketingu 07:02 :) Nie wróżę sukcesu, bardzo dużo ludzi zrazili do siebie.
Rzeczywiście, ludzie wykształceni, prowadzący własne firmy to dramat, nie to co ludzie pracujący w jednostkach podległych miastu, albo w spółkach, już Kaczyński całą kampanię straszył Tuskiem i czkawką mu się to odbiło, więc piszcie dalej śmiało, bo to przynosi odwrotne rezultaty:)
Ada tak nie wypada...
Fakt, że ciągnie ich w dół przeszlość Stelmasika ale na ich listach jest dużo ludzi chcących zrobić dużo dobrego dla Ostrowca.