Przeszłość odcięli grubą kreską.
Uczestniczyli w bardzo złej polityce i nie chcą być kojarzeni tylko z tego złego okresu. Każdy się myli.
Teraz już będą inni, nowi, mądrzy, nie to co wtedy.
Będzie tak samo ale inaczej.
Nikt tego nie rozumie i to chyba nie jest zaleta takiego przekazu
12.24 ty sam ze sobą piszesz ?
Dasios was pogrążył szkoda bo była szansa na zmiany w mieście ale nie z tym kandydatem .
On już pokazał na co go stać przez tyle lat NIC
Nie zapominaj o najmądrzejszym Stelmasiku który mysli , że zjadł wszystkie rozumy świata.
Gościu 07:02; Perspektywa to nie moja opcja, na którą zagłosuje, ale mylisz się jeśli chodzi o plakat lidera.
Dasios ma najlepszy plakat, widać pracę fachowców od marketingu. Szarość na plakacie oznacza szarą teraźniejszość. Spokojna zieleń jest kolorem nadziei. Dasios nie patrzy jak inni na klasycznym zdjęciu w obiektyw.
On patrzy w przyszłość. Ten plakat coś mówi odbiorcy. Problem w tym, czy ten odbiorca umie to odczytać:)
No nie, to plakat ma być dostosowany do odbiorcy, nie odwrotnie.
To kandydatowi z plakatu zależy na dotarciu do jak największej liczby odbiorców.
Chociaż, jak twierdzą, nie idą po władzę ;)
21:49 no to masz cały wybór. Możesz się rozkoszować.
Jeśli jakiś komunikat jest niejasny, to problem leży w komunikacie a nie odbiorcy. A ja o wiele bardziej wolę plakaty, gdzie kandydat "patrzy mi w oczy" a nie wydaje się śnić o niebieskich migdałach.
Szare koszule kojarzą się źle.
Zapomniał o przeszłości a patrzy w przyszłość. :)
Byle się odciąć od swojej historii
Plakaty akurat mi się bardzo podobają.
Ja akurat na Perspektywę zagłosuje, ekipa od tak dla samorządu przejęła całe miasto i myślą, że wszystko mogą więc trzeba to zmienić, PIS nawet nie będę komentował, więc ludzie z doświadczeniem plus nowi wcześniej nie będący w polityce myślę że coś dobrego zrobią dla tego miasta, więc dam im szansę.
Płacz i zgrzytanie zębów.
Nowa siła okazała się bezsilna sprzedając się jako „nowi ludzie”.
Pamięć ludzka ich dopadła
09:28
I to wszystko uczyni wasz guru. Żenada.